Bor, mámor… Bénye 2015

Idén hetedik alkalommal rendezik meg a Bor, mámor… Bénye fesztivált a Tokaj-hegyaljai Erdőbényén, augusztus 14-16 között.

11700892_896163193755993_6231716671524843187_o

Az erdőbényei borászatok, kertek és épületek adnak otthont ennek a gasztronómiai és kulturális fesztiválnak, ahol sokszínű és érdekes program várja a látogatókat. Koncertek, gyerekprogramok, borkóstolók, reggeli jóga és madarász túra, előadások, biciklitúra, evezés, gasztronómia. Mindenki megtalálja a kedvére való elfoglaltságot, akár barátokkal, akár családdal érkezett, akár egész hétvégén marad vagy csak egy napra ugrott le.

Fellép többek között az Ethnofil, a Bujdosó Trió, a Butterfly Effect, a Jónás Vera Experiment, Váczi Eszter, Maszkura és a Tücsökraj, valamint Szatmári Juli és zenekara.

A résztvevő pincészetek: Ábrahám Pince, Jakab Pince, Olze-Vin Borászat, Gordius Pince, Karádi-Berger Borászat, Vayi Borászat, Budaházy-Fekete Kúria, Préselő, Béres Szőlőbirtok és Pincészet, Bardon Borászat, Illés Pince, Csite, Gigerli Borbár és Bisztro.

Az idei gasztro kiállítók: Anyukám mondta, Sárga Borház Vendéglő, Gróf Degenfeld Kastélyszálló étterme, Dűlő étterem, Szimplakert, Rókabérc Vadászház, Espresso Embassy, Csillag Fogadó, Magita Étterem, Gigerli.

Információk, a részletes program és jegyvásárlás itt.

Minden vélemény számít!