Csúcsra tör a Királyudvar

A Bibendum bor és szeszkereskedő cég éves, a Saatchi galériában tartott kóstoláján botlottunk bele Mr. Anthony Hwangba, és a Királyudvar boraiba. Hwang úr borai ráadásul rögtön az első évben a “fine wine” szekcióban kaptak helyet – ez alapból a csúcsok csúcsát jelentik a szortimentben.

Olyan társaságba kerültek a Királyudvar borai, mint a Ruinart Champagne, a Chateau Cantemerle, Marc Morey Chassagne Montrachet-je, a Castello Banfi Brunellója, vagy a Petalooma ausztrál csodái. Nem rossz csapat, annyi szent.

anthonyhwang470_2

Kraft tapasztalatai szerint a londoni galériában az emberek még zárás közeledtével is egymást taposták, csak hogy megkóstolhassák a tokajit.

Hwang úr azt mondja, nagyon lenyűgözte a kóstoló. A Saatchi galéria három emelete borkóstolóvá lett alakítva, minden teremben külön, borra hangolt művészeti koncepcióval, nos ez megteszi a hatását…

A Királyudvar a Tokaj Sec 2007, Tokaji Becsek 2007, Lapis 2006 Hárslevelű, illetve a 2002-es Ilona Cuvee felállásban mutatkozott be.

Hwang úr elmondta: a cél az, hogy jövőre 500 és 1000 láda között importáljanak az Egyesült Királyságba, ez egyaránt fedi az éttermeket és a Waitrose élelmiszerboltjait. Nézd meg az interjút videónkon!

Hozzászólások

Minden vélemény számít!