Carassia pezsgők

Carassia pincészet

Ez év tavaszán jelent meg a piacon a Carassia pincészet, és minket természetesen a palackos érlelésű pezsgőik érdekeltek a legjobban, hiszen itthon azért nem ártana több, a tradicionális eljárással készülő, de mennyiséget is adó, jó ár-érték arányú pezsgőkből.

Öt új juniborász

14088479_10154609245509171_6796581660108363904_n

Öt új taggal bővült 2017-ben a Junibor, és új elnököt is választottak Gál Tibor személyében, valamint az elnökség is átalakult. A Junibor továbbra is a borászok új generációjának legfontosabb szervezete szeretne lenni, tömörítve az ország legtehetségesebb fiatal borászait.

Az utazó gasztrocirkusz

22539775_1177480402385509_8413800723850398604_n

A Gastro-Hack-es fiúk nem akarnak éttermet nyitni, az egy helyben maradás amúgy sem az ő stílusuk, cserébe bárhol feltűnhetnek, legyen az egy nagyobb rendezvény vagy egy borászat udvara. Ne várjunk tőlük hagyományos gasztronómiát, de élményt, na azt kapunk.

Balaton és vitorlázás az új Bujdosó-címkéken is

bujdoso_uj_cimke_3_furmint_photo

A dél-balatoni Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet Matróz sorozatának címkecsaládja megújult idén ősszel. A téma maradt a Balaton és a vitorlázás, a letisztult grafikai elemekkel és új színvilággal rendelkező címkéket ismét Ipacs Géza tervezte meg a pincészet részére.