GERE Jazz Fesztivál 2016

Az ötéves GERE Jazz Fesztivál június 10-11-e között latin fiestával ünnepel, ahol a sztárvendég a Matt Bianco nevet viselő formáció alapítója, énekese lesz, aki új csapatával érkezik az eseményre.

gere_jazz_fesztival_2016_4

Egy fesztivál életében öt esztendő nem rendkívüli idő, mégis okot ad az ünneplésre, ezért az V. GERE Jazz Fesztivál a latin fiesta tematikája köré épült. Az eseményen illatok, ízek, zamatok keverednek pezsdítő dallamokkal és varázslatos látvánnyal. A vendégek képzeletben egy Villány mediterrán levegőjénél is forróbb világba repülhetnek egy gardenparti keretében, aminek ezúttal is a Gere Attila Pincészetének kertje biztosít helyszínt.

 Az évfordulós fesztivál idei sztárja a Matt Bianco nevet viselő formáció alapítója és énekese, Mark Reilly, aki a hollandiai New Cool Collective zenekarral társult, hogy közösen rögzítsék a 2016 elején megjelent „The Things You Love” című stúdióalbumot. Villányban megszólalnak a frissen kiadott lemez válogatott szerzeményei, amelyeket lépten-nyomon megközölnek a kultikus Matt Bianco zenekar legnagyobb világslágerei, mint a „Whose Side Are You On?”, a „More Than I Can Bear”, a „Half A Minute” vagy a „Get Out Of Your Lazy Bed”. A kilenctagúvá bővült népes együttes fellépésének igazi kuriózuma, hogy ez a felállás és műsor Magyarországon az V. GERE Jazz Fesztiválon debütál.

PROGRAM

  1. június 10., péntek

18:00      Kapunyitás
19:00      Enyedi Sugárka JazzTett
21:00      Ricardo Salsa Club

  1. június 11., szombat

17:00      Kapunyitás
18:00      Pátkai Rozina Quintet
20:00      Barrio Latino
22:00      Matt Bianco (Mark Reilly) & New Cool Collective

Jegyvásárlás itt.

Minden vélemény számít!