Gilvesy – Bohém légyott

Bor, tánc, telihold. Találka a Balaton felett, harmadszor a Szent György hegyen, a Gilvesy Pincészetnél.

Idén 3. alkalommal rendezik meg a Bohém légyott fesztivált a Gilvesy pincészet birtokán. Az este által kínált gasztronómiai és zenei élmények mellett nagyszerű lehetőség nyílik arra, hogy a balatoni panorámában gyönyörködve részesei legyenek a látogatók a modern világ és a múlt hagyományai találkozásából születő varázslatnak.

13592645_1014055722042245_8033565579693858208_n

A 180 fokos balatoni panoráma és a frissítő borok mellé igazi ínyencségekkel készül az esemény gasztronómiai felelőse, Czinege Tamás vezetésével a méltán híres Sarki Fűszeres. Lesz  mangalica császár, ördöghal máj almás-zabos pirított krutonnal és sült kápiával, valamint a fesztivál névadó, Bohém Cuvée ihlette “hamburger” is. Természetesen a vegetáriánus vendégek sem maradnak éhesen.

Az ünnepségre élőzenével, finom falatokkal és frissítő balatoni borokkal készülnek. A különleges hangulatú kulturális eseményre idén is 300 látogatót várnak a pincéhez. A jegy megvásárlása július 23-án 18:45-től jogosít belépésre a fesztiválra, ahol megérkezéskor egy pohár Bohém Cuvée-vel köszöntenek. A rendezvény során a Sarki fűszeres ínyencségeit lehet megkóstolni. A jegy a vacsorát nem tartalmazza.

A program:
Zrínyi Pop – HOT Club Swing | Swing manouche | Django-jazz
Hegyi Dóri  – Akusztik band
DJ Kölyök – Jazz I Funk I Nu-Disco

Jegyvásárlás: online vagy a Bortársaság 4 boltjában (Balatonfüreden, Budapesten a Lánchídnál, a Mom parkban, és a Parlamentnél)

További információk jegyvásárlásról, parkolásról és transzfer lehetőségről.

 

Minden vélemény számít!