IV. JUNIBOR Borünnep

Négy napos borünneppel vár idén is a DiVino és a JUNIBOR a Szent István téren, ahol 32 fiatal borász több, mint 100 borát lehet kóstolni, valamint extra programokkal és gasztronómiai kiállítókkal is készülnek.

event_cover

A Fiatal Borászok Egyesülete és a DiVino minden borkedvelőt egy közös ünnepre és találkozóra hív, ahol a borokat első kézből, maguktól a borászoktól lehet megkóstolni.  Ezen a 4 napon biztosan a Bazilika előtt lesz a legnagyobb az egy négyzetméterre jutó borászok száma. Kötetlen kóstolókkal, fogadóórával, finom falatokkal, ismerős arcokkal és jó hangulattal várnak mindenkit.

Az esemény társsszervezője a DiVino, ahol csak a JUNIBOR Egyesület tagjainak borai kaphatók.  A JUNIBOR, vagyis a Fiatal Borászok Egyesülete 40 év alatti borászokat tömörít megívásos alapon: a tagok szavaznak az új tagok felvételéről. Az egyesület fontosnak tartja az új generáció mentorálását, ezért idén másodszor Zöldszüret néven zártkörű rendezvényen találkoznak a 20 legígéretesebb fiatal borász jelentkezővel.

A JUNIBOR tagjai: Gere Andi, Gere Zsolt, Hernyák Tomi, Miklós Csabi, Bolyki Jani, Bukolyi Marcell, Gál Péter, Gál Tibor, Vesztergombi Csaba, Árvay Angi, Pfneisl Katrin és Birgit, Franz Reinhard Weninger, Stefan Wille-Baumkauff, Kardos Gábor, Laposa Bence, Laposa Zsófi, Konyári Dani, Jekl Flóra, Kamocsay Ákos, Jandl Arnold,  Dúzsi Tomi, Kiss Gábor, Sebestyén Csabi, Demeter Endre Szepsy István, Takler Andris, Frittmann Peti, Prácser Miklós, Pracser Hajni,  Kis Tamás, Heimann Zoli, Bussay Dorottya, Kovács Tomi

Extra program:

Kedvencek kóstolója” – Ritkaságok, máshol nem kóstolható tételek a Juniborászoktól augusztus 27-én 16:00-19:00-ig a Bazilika előtti téren.

Jegyek kaphatók a DiVinoban, ár: 3500 Ft.

Kiállítók:
– 32 Juniborász saját pulttal
– DiVino
– Ennivalók: Twist & Chips​, Zing Burger​, Lakatos Műhely​, SteamBoo, Ricsi’s World’s Jewish Street Food, POPS! (Popsi)​ pálcikajégkrém, Castello sajtok

Programok:

Minden nap 18:00-21:00 Borász fogadóórák a téren
Szombaton: 16:00-19:00 „Kedvencek kóstolója” a téren – Juniborászok és kedvenc tételeik

Nyitvatartás:

Augusztus 25. 16:00-24:00
Augusztus 26-27-28: 12:00-24:00

További információk itt.

Minden vélemény számít!