Kálibuli 3.

Az Északipart magazin – immár harmadszor – idén is megrendezi gourmet – és kulturális boutiqfesztiválját a Káli-medencében, Köveskálon szeptember 17-én: előadások, borkóstoló, degusztációs menük, élőzene és esti buli a program.

14055028_1675912156064660_4021881452055484911_n

Ahogy a Kálibuliban megszokott, a különösen erős bor – és gasztro vonal mellett a szellem is megkapja, ami neki jár. És persze minden az északi part körül forog. A vendégek megkóstolhatják a legjobb éttermek (Kővirág, Káli Art Inn, Mi A Kő) és 10 északi parti borászat erre az alkalomra összeállított kínálatát, és közben fűben ülős, beszélgetős előadásokon is részt vehetnek. A témák: a gasztronómia és más élvezetek, útkeresés a magánéletben és a vállalkozásban, merre tovább, Balaton….

Emellett workshopok is várják az érdeklődőket, a fotózástól a kenyérsütésen át a lakberendezésig kérdezhetnek a vendégek a Kálibuli szakértőitől és persze lesznek izgalmas és szórakoztató gyerekprogramok is. Este pedig a sok összegyűjtött információ után levezetésként a szervezők egy szolid, de annál jókedvűbb bulira várják a közönséget.

Összfoglalva:

Kálibuli3: szeptember 17. (szombat) 11 órától, Köveskál
szervező: Északipart magazin

Éttermek: Káli Art Inn, Kővirág, Mi A Kő

Borászatok: Pálffy Pince, Káli Kövek, Borbély Családi Pince, Villa Tolnay, Istvándy Pince, Laposa Birtok, Gilvesy Pince, Sabar Borház, Liszkay Pince, Dobosi Pincészet.

További információk itt.

Minden vélemény számít!