// bejegyzés

Zene-bora

Magasfeszültségű borok

Újabb rockerbor kerül a polcokra, majdnem, hogy vártuk már az elektromos bugivugi veteránjainak ilyen irányú megmozdulását. A dolog adott volt itt is: ausztrálok, már nem éretlenek de még szeretnek inni. Elő hát az AC/DC portfolióval!

Arról már korábban írtunk, hogy vannak a piacon rockerborok, nem ismeretlen műfaj a már nem zöldfülű zenészeknek, hogy belekóstoljanak a borbizniszbe. Most, a stílusteremtő ausztrál zenekar, az AC/DC jelentette be, hogy egész kollekcióval lép a piacra, és lepi meg vele rajongóit.

200 millió eladott lemez után végül is eljött az idő a borászkodásra is. A csapat a szintén ausztrál (naná) pincészettel, a Warburn Estate-tel szövetkezett, a borok a Woolworthsben lesznek kaphatók Ausztrália szerte, és nyilván a lánc partnereinél a világban. A portfolióban olyan borok vannak, mint a Back in Black Shiraz, a Highway to Hell Cabernet Sauvignon vagy a You Shook Me All Night Long Moscato és a Barossa-völgyből, ill. Coonawarra régióból származnak. Rögtön be is izzítjuk ausztrál kapcsolatainkat, hogy beszerezzünk pár palackkal.

Aki egy jó estére vágyik, és szereti a bandát, bekészítheti a kedvenc lemezeit, előveheti az AC/DC Monopolyt, és kipattinthat egy palackot a zenekar nevével fémjelzett borból, hogy tejesen legyen a kép. Cheers, mates!

Kapcsolódó:

Ajánljuk:

Tokaji, körömpörkölt, nemjuci
Borszerda és jazz
A hattyú halála
Metálos borok
Tűzes bor és pusztító sör
A világ legkeményebb bora
Egyszerűen vörös

Nincs hozzászólás ehhez: “Magasfeszültségű borok”

Hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz!Legutóbbi hozzászólások

  • malnale: En nemetorszagbol jöttem elöször Somlora,azert, mert nagyon szeretem a bort. Kerdezösködtem utana, hogy...
  • BZoltan: Régi fogadalmam, hogy somlói termelővel kapcsolatban igyekszem csendben maradni, de Tamás esetében ez nehéz....
  • BZoltan: Szerintem kimondottan nagyszerű dolog, hogy a természetesség és a kézművesség nem alternatívái egymásnak,...

Ezt olvasták legtöbben

  • No results available

Csatlakozz!