Magasfeszültségű borok

Újabb rockerbor kerül a polcokra, majdnem, hogy vártuk már az elektromos bugivugi veteránjainak ilyen irányú megmozdulását. A dolog adott volt itt is: ausztrálok, már nem éretlenek de még szeretnek inni. Elő hát az AC/DC portfolióval!

Arról már korábban írtunk, hogy vannak a piacon rockerborok, nem ismeretlen műfaj a már nem zöldfülű zenészeknek, hogy belekóstoljanak a borbizniszbe. Most, a stílusteremtő ausztrál zenekar, az AC/DC jelentette be, hogy egész kollekcióval lép a piacra, és lepi meg vele rajongóit.

200 millió eladott lemez után végül is eljött az idő a borászkodásra is. A csapat a szintén ausztrál (naná) pincészettel, a Warburn Estate-tel szövetkezett, a borok a Woolworthsben lesznek kaphatók Ausztrália szerte, és nyilván a lánc partnereinél a világban. A portfolióban olyan borok vannak, mint a Back in Black Shiraz, a Highway to Hell Cabernet Sauvignon vagy a You Shook Me All Night Long Moscato és a Barossa-völgyből, ill. Coonawarra régióból származnak. Rögtön be is izzítjuk ausztrál kapcsolatainkat, hogy beszerezzünk pár palackkal.

Aki egy jó estére vágyik, és szereti a bandát, bekészítheti a kedvenc lemezeit, előveheti az AC/DC Monopolyt, és kipattinthat egy palackot a zenekar nevével fémjelzett borból, hogy tejesen legyen a kép. Cheers, mates!

Minden vélemény számít!