Nagy Pezsgő Kóstoló

Idén debütál a Pezsgő Szalon, amelynek mottójával mi is egyetértünk: pezsgőzni egész évben érdemes!

A Winelovers a korábbi években megszervezett tematikus borkóstolóinak sorát 2015-ben két új eseménnyel bővítette. A márciusban lezajló Tokaj Grand rendezvénysorozat mellett az idei másik újdonság a júniusban országszerte megrendezett Pezsgő Szalon. A Budapesten lezajló Nagy Pezsgő Kóstolónak június 20-án a Corinthia Hotel ad majd otthont.

A Pezsgő Szalon célja, hogy a pezsgőkre, habzó- és gyöngyöző borokra irányítsa a figyelmet. A júniusi rendezvénnyel a szervezők népszerűsíteni szeretnék az ital fogyasztását, bemutatva a hazai kínálatot, és ízelítőt nyújtva a nemzetközi választékból. Három mesterkurzust is tartanak a szervezők az érdeklődőknek, akik európai pezsgőstílusokkal és tokaji pezsgőkkel ismerkedhetnek, valamint egy Garamvári vertikális kóstolón vehetnek részt.

pezsgoszalon_fekvo

A kiállítók jelenlegi listája, amely folyamatosan bővül:

Anonym Pincészet, Csányi Pincészet, Dereszla Pincészet, Dimenzió Borászat, Frittmann Borászat, Garamvári Szőlőbirtok és Pincészet, Gedeon Pincészet, Heinemann testvérek – Zonin Prosecco, Codorníu, Champagne Louis Roederer, Hujber Pince, Kertész Családi Pincészet, Kovács Borház, Kreinbacher Birtok, Lídia Borház, Pántlika Pincészet, Petrény Winery, Royalsekt, Tállya Wines, Taschner Borház, Terroir Club, Törley Pezsgőpincészet, Francois, Hungaria, Vincellér Ház, Wine Mission – Il Colle, Prosecco Bredasole, Franciacorta.

További információk és jegyvásárlás a honlapon.

Minden vélemény számít!