Organikus borok kóstolója

A DiVino Gozsduban március 1-jén másodszor rendezik meg az Organikus bormustrát, nyolc hazai és három osztrák pincészet boraival.

8 borász, több, mint 16 tétel. Organikusan művelt szőlőből készült borok, organikus gazdálkodás, előnyök, nehézségek, különbségek, különlegességek. Idén pedig egy új standdal, egy vendégországgal is gazdagodik a kóstoló, 3 osztrák pincészet organikus borait is kóstolhatjátok.

16684124_640218026185450_7248847176499186781_n

Juniborászaink:
HERNYÁK Tomi, KIS Tamás, PFNEISZL Katrin, DEMETER Endre, WILLE_BAUMKAUFF Stefán, Franz WENINGER, GERE Andrea, ÁRVAY Angelika

Vendégország: Ausztria

Idén először – hagyományteremtő céllal – kitekintenek a határon túlra, a sort pedig Ausztriával kezdik, ahonnan Kamocsay Ákos kalauzolásával az alábbi három tételt kóstolhatjátok:
– FRITSCH Riesling Wagram 2015
– JURTSCHITSCH Grüner Veltliner Stein 2015
– FEILER Blaufränkisch Umriss 2013

Információk:
Helyszín: DiVino Gozsdu
Időpont: március 1. (18:00-20:00)
Belépő: 3000 Ft + 500 Ft pohárletét, mely visszaváltható távozáskor

Facebook esemény

Minden vélemény számít!