Serfőző Szezonzáró Sörfesztivál

A Serfőző egy szezonzáró sörfesztivállal ugyan búcsúztatja a nyarat, de azért ők is arra biztatnak mindenkit, hogy a legközelebbi találkozásig se felejtsen el kézműves söröket inni!

Az első rendezvény helyszínén, a Corvin sétányon tartják szeptember 24-27 között az idei év utolsó Serfőző eseményét. A csapat tavasszal nagy tervekkel, és azzal az elhatározással indította útjára a rendezvénysorozatot, hogy minél többekhez eljuttassa a minőségi sörözés élményét és alternatívát nyújtson a nagyüzemi sörgyárak kínálata mellett. Folyt. köv. 2016-ban.

Serfőző szezonszáró

SörökZirci Apátsági sör, Bernard, Legenda, Brewdog, Fóti, Daura, Guinness, Černá Hora, John Bull, Igazi Csíki, La Guillotine, Sümegi sörök, Maisel’s Weisse, Primátor, Oedipus, Chodovar, Permon, Floris Kriek, Trooper, Krušovice, Svijany, Blanche de Bruxelles, Serforrás sörök, Postřižinské, Üllői kézműves sörök, Delirium… (a lista még bővül)

Egyéb kiállítók: Grill Király, The Green Bus, Kolbice, ChiliOn, Nobilis pálinkaház, Twist & Chips, Lemon Bar, Karamalz… (a lista még bővül)

Programok: Sörkóstoló és sörivó versenyek Katona Csaba történésszel, az MTA tudományos munkatársával.

További információk itt.

Minden vélemény számít!