• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

bor ● sör ● párlat ● kávé ● gasztro ● bárkultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

FineWines Borestek a Carpe Diemben

2017-01-10 ● Kodela Mia

A Carpe Diem Borbár januári és februári tematikus kóstolóit már megtaláljátok a Facebook oldalukon, ahol többek között izgalmas riesling, champagne, pinot noir estekből válogathattok.

14522853_1103809373049450_4834021119444457846_n

Az időpontok és a tematika:

– Riesling Maraton nr. 1. (január 12, csütörtök)

– FineWines Vörös és Fehér – 2016 kedvenc borai (január 14, szombat)

– Dönnhoff Hermannshöhle / GG vertikális (január 19, csütörtök)

– Krutzler Perwolff (kékfrankos) vertikális 2009-2014 (extrákkal) (január 26, csütörtök)

– FineWines Vörös és Fehér – Pinot noir és Chardonnay (január 28, szombat)

– Riesling Maraton nr. 2. (február 2, csütörtök)

– Vintage Riesling – régebbi évjáratok a FW Reserve gyűjteményéből (február 4, szombat)

– Best of Chateau de St Cosme – válogatás 4 évjárat legjobb boraiból (február 9, csütörtök)

– Champagne Jacquesson – teljes szortiment (február 11, szombat)

– Mosel válogatás (Heymann Löwenstein, Knebel, Loch, Prüm, Lauer) (február 16, csütörtök)

– Best of Ogier (Cote Rotie) – válogatás 5 évjárat legjobb boraiból (február 23, csütörtök)

 
A borestek helyszíne minden esetben a Carpe Diem Borbár (Budapest, V. ker., Zoltán u. 9.), további információkat és a részletes borsorokat itt találjátok.

Címkék: borest, borkóstoló, Carpe Diem Borbár, Champagne, Chateau de St Cosme, pinot noir, riesling, Stephane Ogier

← Adj nevet a bornak! Olaszrizling Szerintünk 2017 →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Konc vs. Cibere – farsang és böjt

Márciusi ifjak és a szabadság bora

Pezsgőt júniusban

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet



Mi az, hogy ital/bár kultúra? Egyáltalán, miért kell a borokról, sörökről, párlatokról vagy kávékról kóstolójegyzetet írni? Inni kell, és kész, nem? De.
Persze, mi azt gondoljuk, hogy közben keresni kell a jót, a még jobbat, a tökéletest - ha van olyan. A kultúra a civilizáció építőeleme. Ahogy az irodalomban vagy zenében, az italok és ételek terén is lehet alkotni, és a tökélyre törekvő alkotást megérteni. Közben pedig lehet inni is - ünnepkor, lazításnak, búfelejtésre - hisz ez is kultúránk része. Főleg akkor, ha kulturáltan csináljuk. Ezért vagyunk mi: hogy megmutassuk mit és hogyan érdemes. Hogy mikor, az rátok van bízva...
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Keresés

Archívum

Facebook közösség

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!