• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

bor ● sör ● párlat ● kávé ● gasztro ● bárkultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

Hal és bor a Tihanyi PIAC placcon

2015-11-12 ● Kodela Mia

Hal és bor napra várják a látogatókat november 14-én, szombaton a Tihanyi PIAC placcon a Garda Fesztivál alkalmából.

A Tihanyi PIAC placc és a füredi Bistro Sparhelt  a Balaton legjobb panorámájú food truckjával vár mindenkit a tihanyi révnél, rengetegféle halétellel, süllővel, tokhallal, halkolbásszal, borral, teával és lekvárokkal készülnek.

12112477_888389724550044_6596564035554940910_n

A bisztró és a Kaldeneker Lekvárosház különféle halételekkel vár, a Homola Pincészet ismét remek borokat hoz Paloznakról, lesz kézműves foglalkozás a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkkal, élőzene és vulkanikus geotúra is vár a vendégekre.

Menü:

Placc bisztró: halászlé bográcsban, harcsapaprikás csuszatésztával és rántott harcsafilé majonézes burgonyával

Kaldeneker Lekvárosház: póréhagymás lazacleves, halsalátával töltött óriás sültkrumplik, forró csipkebogyótea, karácsonyi finomságok és lekvárok

Bistro Sparhelt: Tokhal és sütőtökök, grill halkolbász házi szarvasgombás mézes mustárral és frissen sütött kenyérrel, süllőpofa saláta, sertéspofa lencsével

További információk itt.

Címkék: Balaton, Garda Fesztivál, Homola, Homola Pincészet, Tihanyi Piac Placc

← Izgalmi állapot – Mitiszol? Nagy Bordói Kóstoló →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Konc vs. Cibere – farsang és böjt

Márciusi ifjak és a szabadság bora

Pezsgőt júniusban

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet



Mi az, hogy ital/bár kultúra? Egyáltalán, miért kell a borokról, sörökről, párlatokról vagy kávékról kóstolójegyzetet írni? Inni kell, és kész, nem? De.
Persze, mi azt gondoljuk, hogy közben keresni kell a jót, a még jobbat, a tökéletest - ha van olyan. A kultúra a civilizáció építőeleme. Ahogy az irodalomban vagy zenében, az italok és ételek terén is lehet alkotni, és a tökélyre törekvő alkotást megérteni. Közben pedig lehet inni is - ünnepkor, lazításnak, búfelejtésre - hisz ez is kultúránk része. Főleg akkor, ha kulturáltan csináljuk. Ezért vagyunk mi: hogy megmutassuk mit és hogyan érdemes. Hogy mikor, az rátok van bízva...
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Keresés

Archívum

Facebook közösség

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!