Igazán nívós, rendhagyó eseményen volt szerencsém részt venni minap, a nemrég átadott Jásdi pincészet éttermében: huszonpár, főleg Balaton környéki (de akadtak kivételek) borász jött össze, hogy megmutassák egymásnak, és a szűk érdeklődői körnek, hogy az ő értelmezésükben milyen is az olaszrizling.
Neuburger Bonbuehl 2007
A Fertő tó környéki meleget adja vissza ez a jópofa, enyhén szénsavas, koncentrált, almás, édesköményes bor.
Gedeon Cserszegi Fűszeres 2011
Nyitáskor azonnal mézédes vilmoskörtét érezni, ízben zöldalmás, grépfrútos. Szuper bulibor, a pénztárcát is kíméli.
Bárdos és Fia Irsai Olivér 2011
Lendületes, fanyarédes illatbomba, szuper árérték arányon a mátrai manufaktúrából.
Gere Tamás és Zsolt Rosé 2011
Az átlagosnál mélyebb színű, részletgazdag rozé, friss szamócával, cseresznyével, meggyel, édes fűszerekkel. Zamatos, friss, tetszik.
- « Előző oldal
- 1
- …
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- …
- 168
- Következő oldal »