• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

bor ● sör ● párlat ● kávé ● gasztro ● bárkultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

Junibor Újbor Kóstoló

2015-11-05 ● Kodela Mia

A DiVino Gozsduban idén is együtt kóstolhatunk és koccinthatunk a borászokkal a Junibor Újbor Kóstolón. 

junibor_ujbor2015

A szüret után a juniborászok is kifújják magukat és ünneplik a termést és az újborokat. Az ősz legnagyobb újbor mustráján várnak mindenkit novembert 11-én a DiVino Gozsduban. Számvetés, kóstoló, szüreti tapasztalatok, találkozások és koccintás a szüret végén, a tavalyihoz hasonló hangulatban. Tizenegy borász, Gere Andi, Árvay Angi, Frittmann Peti, Prácser Miki, Kis Tomi, Miklós Csabi, Hernyák Tomi, Heimann Zoli, Gál Titi, Demeter Endre és Vesztergombi Csaba hozzák el a 2015-ös első tételeket, hordómintákat.

További részletek az esemény oldalán.

Címkék: borkóstoló, Divino, DiVino Gozsdu, Junibor, Junibor Újbor Kóstoló, Juniborászok, újbor

← Játék és programajánló – Márton-nap 2015 a Gellértben Izgalmi állapot – Mitiszol? →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Konc vs. Cibere – farsang és böjt

Márciusi ifjak és a szabadság bora

Pezsgőt júniusban

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet



Mi az, hogy ital/bár kultúra? Egyáltalán, miért kell a borokról, sörökről, párlatokról vagy kávékról kóstolójegyzetet írni? Inni kell, és kész, nem? De.
Persze, mi azt gondoljuk, hogy közben keresni kell a jót, a még jobbat, a tökéletest - ha van olyan. A kultúra a civilizáció építőeleme. Ahogy az irodalomban vagy zenében, az italok és ételek terén is lehet alkotni, és a tökélyre törekvő alkotást megérteni. Közben pedig lehet inni is - ünnepkor, lazításnak, búfelejtésre - hisz ez is kultúránk része. Főleg akkor, ha kulturáltan csináljuk. Ezért vagyunk mi: hogy megmutassuk mit és hogyan érdemes. Hogy mikor, az rátok van bízva...
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Keresés

Archívum

Facebook közösség

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!