• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

bor ● sör ● párlat ● kávé ● gasztro ● bárkultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

Két éves az Élesztő

2015-04-27 ● Kodela Mia

Két éve nyitott a Tűzoltó utcában az Élesztő, ami azóta töretlen sikerrel működik. A tulajdonosok egy egész hetet szánnak arra, hogy a vendégekkel közösen megünnepeljék a sikert.

Az Élesztő több, mint egy kocsma, az itt található Rengeteg Kávézó, Mahung dzsúzbár, Fej-Tor-Potroh, Frissítő Sörkoktélbár és a Brew Studio együtt egy igazi gasztrokomplexummá vált. Amellett, hogy minden nap három hordó sört adnak ajándékba, különböző programokkal is készülnek. A rendezvénysorozat az ?Ilyen volt, ilyen lett? című kiállítás megnyitásával indult, amely a ház és az Élesztő történetét mutatja be.

Élesztő

A programok:

Április 25., szombat, 18.00

Egy londoni sörpremier, a kontinensen először kóstolható a Signature Brew Black Tongue nevű fekete IPA-ja, melyet a Mastodon nevű metálzenekarral közösen főztek.

Április 26., vasárnap, 15.00

Street Food Sunday-t az Élesztő udvarán. Pesti Burger, Céltorony, Butcher?s Kitchen, Hokedli, Pista Bá és a Csokszkomlós sörfagyi az étlapon.

Április 27., hétfő, 18.00

Freak Fusion Cabaret tagjai készülnek meglepetés-performansszal.

Április 28., kedd, délután

Cserna-Szabó András vezetésével felolvasóest és közös szabadtéri főzés. Este 7-től Babiczky Tibor, Cserna-Szabó András, Darida Benedek és Szálinger Balázs. Fél 9-től meglepetés barna-sörös bogrács.

Április 29., szerda, 17.30

Nádasdy Vilma tart sörös kocsmakvízt.

Április 30., csütörtök, 18.00

A Hara Punk bemutatja a Citrom? Kösz ne! nevezetű indiai citromnádas búzasört.

Május 1., péntek

Az Élesztő udvarán Mundruczó Kornél rendezése, a Frankenstein terv bemutatója, sörözni csak utána lehet!

Címkék: élesztő, sör

← Dr. Bussay a Borászok Borásza Tokaji borárverés: milliókért keltek el a borok →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Konc vs. Cibere – farsang és böjt

Márciusi ifjak és a szabadság bora

Pezsgőt júniusban

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet



Mi az, hogy ital/bár kultúra? Egyáltalán, miért kell a borokról, sörökről, párlatokról vagy kávékról kóstolójegyzetet írni? Inni kell, és kész, nem? De.
Persze, mi azt gondoljuk, hogy közben keresni kell a jót, a még jobbat, a tökéletest - ha van olyan. A kultúra a civilizáció építőeleme. Ahogy az irodalomban vagy zenében, az italok és ételek terén is lehet alkotni, és a tökélyre törekvő alkotást megérteni. Közben pedig lehet inni is - ünnepkor, lazításnak, búfelejtésre - hisz ez is kultúránk része. Főleg akkor, ha kulturáltan csináljuk. Ezért vagyunk mi: hogy megmutassuk mit és hogyan érdemes. Hogy mikor, az rátok van bízva...
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Keresés

Archívum

Facebook közösség

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!