• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

bor ● sör ● párlat ● kávé ● gasztro ● bárkultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

Napbor Ünnep 2017

2017-04-26 ● Kodela Mia

Idén már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a St. Andrea Napbor Ünnep a pincészetnél, Egerszalókon. Május 13-án egész napos zenei, gasztronómiai és kulturális programokkal várják a vendégeket.

17992260_1481969085187393_4577727650607445326_n

Gasztroprogramok

11.00-19.00 Óránként pincetúra a borászok vezetésével (Egy turnus maximum 15 fő)
12.00-23.00 Gasztro-sarok: a Macok Bisztró és a Senator-Ház ételkülönlegességei
12.00-23.00 Sík Péter sajtmester
12.00-23.00 Napbor-süti, Vergnano kávézó és ?Zsákbamacska?- kóstoló

Kiemelt boros programok

16.00-17.30 ?Borok és ízek találkozása?- Vajda Mihály sommelier interaktív kóstolója (3.500,-Ft)
17.30 St. Andrea Fehérbor Mesterkurzus ? Dr. Lőrincz György tolmácsolásában (5.500,-Ft)
Kiemelt eseményeink kis létszámú programok (max. 30 fő), a részvétel regisztrációhoz kötött! (andrea@standrea.hu)

Zenei programok

15.00-18.00 Henderson Dávid & Tóth Dávid akusztik
19.00-20.00 Tóth Vera akusztik

Kreatív programok

10.00 Kapunyitás
12.00-15.00 Piknik-ebéd / Macok Bisztró és Senátor-Ház
11.00-19.00 Milodánovics Ágnes fotókiállítása
11.00-19.00 Selyemkendő kiállítás és vásár ? Pintér Bea selyemfestő mesterrel. Fesse meg saját kendőjét! (Kiskendő 6.000,-Ft, nagykendő 8.000,-Ft) A festésre regisztráció szükséges.

Meglepetések: Tombola, Ünnepi borcsomagok, Gyereksarok

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ami az andrea@standrea.hu email címen vagy a +36306925860-as telefonszámon lehetséges. Belépésnél a pohár bérleti díja 1.000,-Ft, amit visszaváltanak a rendezvény végén.

Facebook esemény

Címkék: Eger, Napbor Ünnep, Napbor Ünnep 2017, St. Andrea Borászat

← Húsz éves a Kopar Tavaszi Egri Borpiknik →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Konc vs. Cibere – farsang és böjt

Márciusi ifjak és a szabadság bora

Pezsgőt júniusban

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet



Mi az, hogy ital/bár kultúra? Egyáltalán, miért kell a borokról, sörökről, párlatokról vagy kávékról kóstolójegyzetet írni? Inni kell, és kész, nem? De.
Persze, mi azt gondoljuk, hogy közben keresni kell a jót, a még jobbat, a tökéletest - ha van olyan. A kultúra a civilizáció építőeleme. Ahogy az irodalomban vagy zenében, az italok és ételek terén is lehet alkotni, és a tökélyre törekvő alkotást megérteni. Közben pedig lehet inni is - ünnepkor, lazításnak, búfelejtésre - hisz ez is kultúránk része. Főleg akkor, ha kulturáltan csináljuk. Ezért vagyunk mi: hogy megmutassuk mit és hogyan érdemes. Hogy mikor, az rátok van bízva...
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Keresés

Archívum

Facebook közösség

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!