• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

gasztro●kultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

nU York Est a NU Bisztróban

2015-09-14 ● Kodela Mia

New York legvagányabb etnikai konyháit kóstolhatjuk a NU Bisztróban szeptember 17-én. Hawaii, Kuba, Korea, Peru, Jamaica, Japán, Puerto Rico, kreol konyha, Brazília, Kanada. Tíz fogás és semmi közhely.

Kiss Mariann New York-i séf érkezik vendégségbe a NU Bisztróba, hogy Sipos András séffel közösen egy fantasztikus amerikai vacsorát dobjanak össze. Hot dog és hamburger helyett az igazi amerikai konyha fogásait készítik el, mindezt persze megfűszerezve a New York-i kozmopolita életérzéssel és kőkemény profizmussal. Az ételek mellé a legújabb, amerikai receptek alapján készített koktélok és a NU Bisztró borkínálata közül válogathatunk.

NuYork-II-119

 A menü

Aperitif: Az eseményre speciálisan tervezett koktél a Boutiq’ Bar bártenderétől

Üdvözlő falat: Hawai Ahi Poke Tuna Ceviche

Cuba: száz órán át marinált szűzérme plantain chipsszel, ananász chutney

Korea: koreai barbeque borjú nyelv kimchi pancake

Peru: perui gomba édesburgonyával

Jamaica: csirkecomb banános kókuszos rizzsel

Japan: Tsukane húsgolyó Tare szósszal

Puerto Rico: Chuleta Con Con paradicsom salsával, Mofongo tört banán

Kreol konyha: nyelvhal, tőkehal

Brazília: brazíliai rák kókuszvízzel

Desszert: Kanada-USA: pekándiós fagylalt, forrázott mazsola fekete rumos maple sziruppal

 

Előzetes foglalás szükséges!

Címkék: gasztro, gasztronómia, NU Bisztró, vacsoraest

← Szekszárdi Szüreti Napok A magyar Pater lett a legjobb sajt →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Miért más Szekszárd?

Ég és föld között: 50 év, 25 szüret, 10 év felkészülés

A vermut életérzés

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet

Facebook közösség

Keresés

Borravalo.hu – gasztrokultúra

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!