New York legvagányabb etnikai konyháit kóstolhatjuk a NU Bisztróban szeptember 17-én. Hawaii, Kuba, Korea, Peru, Jamaica, Japán, Puerto Rico, kreol konyha, Brazília, Kanada. Tíz fogás és semmi közhely.
Kiss Mariann New York-i séf érkezik vendégségbe a NU Bisztróba, hogy Sipos András séffel közösen egy fantasztikus amerikai vacsorát dobjanak össze. Hot dog és hamburger helyett az igazi amerikai konyha fogásait készítik el, mindezt persze megfűszerezve a New York-i kozmopolita életérzéssel és kőkemény profizmussal. Az ételek mellé a legújabb, amerikai receptek alapján készített koktélok és a NU Bisztró borkínálata közül válogathatunk.
A menü
Aperitif: Az eseményre speciálisan tervezett koktél a Boutiq’ Bar bártenderétől
Üdvözlő falat: Hawai Ahi Poke Tuna Ceviche
Cuba: száz órán át marinált szűzérme plantain chipsszel, ananász chutney
Korea: koreai barbeque borjú nyelv kimchi pancake
Peru: perui gomba édesburgonyával
Jamaica: csirkecomb banános kókuszos rizzsel
Japan: Tsukane húsgolyó Tare szósszal
Puerto Rico: Chuleta Con Con paradicsom salsával, Mofongo tört banán
Kreol konyha: nyelvhal, tőkehal
Brazília: brazíliai rák kókuszvízzel
Desszert: Kanada-USA: pekándiós fagylalt, forrázott mazsola fekete rumos maple sziruppal
Előzetes foglalás szükséges!