• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

bor ● sör ● párlat ● kávé ● gasztro ● bárkultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

Organikus borok kóstolója

2017-02-22 ● Kodela Mia

A DiVino Gozsduban március 1-jén másodszor rendezik meg az Organikus bormustrát, nyolc hazai és három osztrák pincészet boraival.

8 borász, több, mint 16 tétel. Organikusan művelt szőlőből készült borok, organikus gazdálkodás, előnyök, nehézségek, különbségek, különlegességek. Idén pedig egy új standdal, egy vendégországgal is gazdagodik a kóstoló, 3 osztrák pincészet organikus borait is kóstolhatjátok.

16684124_640218026185450_7248847176499186781_n

Juniborászaink:
HERNYÁK Tomi, KIS Tamás, PFNEISZL Katrin, DEMETER Endre, WILLE_BAUMKAUFF Stefán, Franz WENINGER, GERE Andrea, ÁRVAY Angelika

Vendégország: Ausztria

Idén először – hagyományteremtő céllal – kitekintenek a határon túlra, a sort pedig Ausztriával kezdik, ahonnan Kamocsay Ákos kalauzolásával az alábbi három tételt kóstolhatjátok:
– FRITSCH Riesling Wagram 2015
– JURTSCHITSCH Grüner Veltliner Stein 2015
– FEILER Blaufränkisch Umriss 2013

Információk:
Helyszín: DiVino Gozsdu
Időpont: március 1. (18:00-20:00)
Belépő: 3000 Ft + 500 Ft pohárletét, mely visszaváltható távozáskor

Facebook esemény

Címkék: borkóstoló, DiVino Gozsdu, Juniborászok, Organikus Bormustra, organikus borok

← Eger és Szekszárd összefog a bikavérért Megszületett a Magna Mátra →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Whisky: a hagyomány él, de erősödik a koktél trend

Konc vs. Cibere – farsang és böjt

Márciusi ifjak és a szabadság bora

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet



Mi az, hogy ital/bár kultúra? Egyáltalán, miért kell a borokról, sörökről, párlatokról vagy kávékról kóstolójegyzetet írni? Inni kell, és kész, nem? De.
Persze, mi azt gondoljuk, hogy közben keresni kell a jót, a még jobbat, a tökéletest - ha van olyan. A kultúra a civilizáció építőeleme. Ahogy az irodalomban vagy zenében, az italok és ételek terén is lehet alkotni, és a tökélyre törekvő alkotást megérteni. Közben pedig lehet inni is - ünnepkor, lazításnak, búfelejtésre - hisz ez is kultúránk része. Főleg akkor, ha kulturáltan csináljuk. Ezért vagyunk mi: hogy megmutassuk mit és hogyan érdemes. Hogy mikor, az rátok van bízva...
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Keresés

Archívum

Facebook közösség

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!