• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

gasztro●kultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

A vermut életérzés

2023-07-09 ● Kántor Endre

Akinek kitárul a vermut-univerzum kapuja, olyan dimenziókat ismerhet meg, amikre korábban nem is gondolt volna. Mert nem túlzás, hogy a vermut az új gin, hiszen lehet tisztán, koktélban, szódával, jégen, keverve, rázva – és mindenhogy jó. De hol kell elkezdeni a vele való ismerkedést? Vermouth kóstolón jártunk a Radovinben.

Észterbomba vagy hordós játék? – Bevezető a rumok világába

2023-05-11 ● Kántor Endre

Az utóbbi években erősen berobbant a rumok divatja, és úgy tűnik, egy ideig lesz is mit kortyolgatni. Nem csoda, hisz ahány ország, annyi stílus. Ez persze egyrészt jó, másrészt bonyolult is a fogyasztónak. Az biztos nem jár rosszul, aki kezdetnek meghallgatja rumtalpalónkat!

Whisky: a hagyomány él, de erősödik a koktél trend

2023-03-29 ● Kántor Endre

Egyre jobban erősödik a koktél trend a whiskyk területén is, miközeben a hagyományokat is nagy erőkkel tarták életben. A párlatok reneszánszából a whisky sem maradhatott ki, derül ki legújabb podcastünkből. Gulyás Csaba skóciában járt, ahol a Diageo pár éve nyitotta meg új látogatóközpontját, a Johnnie Walker Visitor Experience-t, potom nyolc emeleten, az edinburghi Princes Streeten. […]

Magyar találmányok ihlették a koktélokat

2019-07-01 ● Kodela Mia

Idén ismét visszatér az InterContinental Budapest Live on the Terrace eseménysorozata. Élő zene, dj, gasztrofinomságok és a hotel saját fejlesztésű, magyar találmányok ihlette koktéljai mellett lehet élvezni a nyári naplementéket Budapest egyik legszebb kilátásával.

Itthon is felkapott a gin

2018-08-31 ● Kodela Mia

Igazi frissítő, éppen ezért töretlenül népszerű nálunk is a gin, és persze a belőle készülő koktélok is. Egyedi ízvilága sok bártendert megihletett már, így az egyszerűtől az extravagánsig rengetegféle ginalapú koktél közül tudunk választani. Ráadásul mindezt tehetjük úgy is, hogy közben a környezettudatosságra is figyelünk.

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 8
  • Következő oldal »

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Ég és föld között: 50 év, 25 szüret, 10 év felkészülés

Mi lesz a magyar fehérborral?

Legendás Diósdi Halsütő - Zsuffa Péter

Sülthal, jazz, filozófia – a Legendás Diósdi Halsütő

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet

Facebook közösség

Keresés

Borravalo.hu – gasztrokultúra

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!