Tischler Petra már eddig is nagy utat tett meg, és amit eddig tapasztalt, segített neki abban, hogy megvalósítsa magát. Az utazásának azonban még korántsincs vége.
Petra mindig is tele volt energiával. A szekszárdi születésű séf szerint kézilabdás sport múltja sokat segített beilleszkedni a konyhai hierarchiába, csapatjátékba. Sokat utazott, több nyelven beszél, enni is mindig imádott. Dolgozott a budapesti Nobuban, a londoni The Arts Clubban, az USA-ban a francia tulajdonú One Eleven fine dining bisztróban, majd megint Budapesten a Costes Downtownban ahol souf-chef volt. Ezt a posztot pont akkor hagyta el, amikor az étterem Michelin-csillagot kapott: váltásra volt szüksége, úgy döntött, hogy a saját útját kezdi járni. Petra ma már privát séfként dolgozik, saját biodinamikus, permakultúrás kertjében termeli az alapanyagot, és még mindig tele van energiával, ahogy majd hallani fogjátok. Egy lángos és kávé mellett beszélgettünk egy jót, hallgassátok meg!