• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

bor ● sör ● párlat ● kávé ● gasztro ● bárkultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

A KLM járatán már csapolt sört is lehet kapni

2016-09-06 ● Kodela Mia

A Holland Királyi Légitársaság guruló sörcsapja a KL735-ös curacaoi járatán debütál. A KLM World Business Class utasai az elsők, akik csapolt sört kortyolhatnak a felhők felett.

?A guruló sörcsap a KLM és a Heineken különleges együttműködésének köszönhetően jött létre, amelynek központjában a fogyasztóink állnak. Fantasztikus látni, ahogy a két vezető holland márka egyesítette erőforrásait, hogy létrehozzon valami egyedit. Mi vagyunk az első légitársaság, amely felvitte a csapolt sör élményét tízezer méter magasba.” ? nyilatkozta Miriam Kartman, a KLM fedélzeti szolgáltatások ügyvezető alelnöke.

500_heinekenklm-mg-67642-nl

A sört hidegen, erősen szigetelt hordóban szállítják a repülőgéphez, hogy az megfelelő hőmérsékletű maradjon. A kabinszemélyzet kiválasztott csoportja speciális tréningben részesült, miként kell a levegőben tökéletesen sört csapolni.

A KLM folyamatosan fejleszti termékeit, hogy az utasok még nagyobb kényelemben részesülhessenek. A fedélzeti csapolt sör bevezetése is kiváló példa erre. A légitársaságnak és a Heinekennek évekbe tellett, hogy létrehozzák a guruló sörcsapot és az innovatív hordót. A ?BrewLock? elnevezésű hordót légnyomás működteti szén-dioxid helyett, ugyanis a fedélzeti kabinnyomás eltér a földön tapasztalhatótól. A légnyomás a ?BrewLock?-ot megfelelő nyomás alá helyezi, ezzel kompenzálva a fedélzet alacsony nyomásszintjét.

Lennart Boorsma, a Heineken globális innovációért felelős marketing menedzsere így kommentálta az újdonságot: ?A Heineken termékfejlesztéseinek célja a sör magas minőségének biztosítása, akárhol is fogyasztják azt. Az új sör elosztó lehetővé teszi, hogy a fogyasztók a kiváló csapolt sör hamisítatlan ízét élvezhessék az utazásuk alatt.?

Címkék: BrewLock, KLM, sör

← Hedon Balatonvilágosi Rizmajer Sörház a Nagykörúton →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Whisky: a hagyomány él, de erősödik a koktél trend

Konc vs. Cibere – farsang és böjt

Márciusi ifjak és a szabadság bora

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet



Mi az, hogy ital/bár kultúra? Egyáltalán, miért kell a borokról, sörökről, párlatokról vagy kávékról kóstolójegyzetet írni? Inni kell, és kész, nem? De.
Persze, mi azt gondoljuk, hogy közben keresni kell a jót, a még jobbat, a tökéletest - ha van olyan. A kultúra a civilizáció építőeleme. Ahogy az irodalomban vagy zenében, az italok és ételek terén is lehet alkotni, és a tökélyre törekvő alkotást megérteni. Közben pedig lehet inni is - ünnepkor, lazításnak, búfelejtésre - hisz ez is kultúránk része. Főleg akkor, ha kulturáltan csináljuk. Ezért vagyunk mi: hogy megmutassuk mit és hogyan érdemes. Hogy mikor, az rátok van bízva...
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Keresés

Archívum

Facebook közösség

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!