• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

bor ● sör ● párlat ● kávé ● gasztro ● bárkultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

Akarsz Juniborász lenni?

2016-08-11 ● Kodela Mia

A Junibor idén is keresi a jövő legizgalmasabb fiatal borászait! Augusztus 27-én bemutatkozási lehetőséget biztosít fiatal (35 év alatti) borászok számára.

A JUNIBOR, vagyis a Fiatal Borászok Egyesülete fiatal borászokat tömörít meghívásos alapon: a tagok szavaznak az új tagok felvételéről. Az egyesület fontosnak tartja az új generáció mentorálását, ezért idén másodszor Zöldszüret néven zártkörű rendezvényen találkoznak a 20 legígéretesebb jelentkezővel.

Jelentkezni lehet az info@junibor.hu címen a következő adatok megadásával augusztus 15-ig:

– Birtok mérete, pincészet neve, borvidék
– Borászatban betöltött szerep (borász/tulajdonos/főborász/szülő mellett)
– Első saját bor évjárata / Legjellemzőbb saját tétel, ami a legjobban megmutat
– Életkor

A legígéretesebb 20 jelentkező a JUNIBOR Egyesület zártkörű rendezvényén mutatkozhat be az augusztus végi rendezvényen.

A JUNIBOR jelenlegi tagjai: Gere Andi, Gere Zsolt, Hernyák Tomi, Miklós Csabi, Bolyki Jani, Bukolyi Marcell, Gál Péter, Gál Tibor, Vesztergombi Csaba, Árvay Angi, Pfneisl Katrin és Birgit, Franz Reinhard Weninger, Stefan Wille-Baumkauff, Kardos Gábor, Laposa Bence, Laposa Zsófi, Konyári Dani, Jekl Flóra, Kamocsay Ákos, Jandl Arnold,  Dúzsi Tomi, Kiss Gábor, Sebestyén Csabi, Demeter Endre Szepsy István, Takler Andris, Frittmann Peti, Prácser Miklós, Prácser Hajni,  Kis Tamás, Heimann Zoli, Bussay Dorottya, Kovács Tomi

Címkék: Divino, Junibor, Zöldszüret

← IV. JUNIBOR Borünnep Kálibuli 3. →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Konc vs. Cibere – farsang és böjt

Márciusi ifjak és a szabadság bora

Pezsgőt júniusban

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet



Mi az, hogy ital/bár kultúra? Egyáltalán, miért kell a borokról, sörökről, párlatokról vagy kávékról kóstolójegyzetet írni? Inni kell, és kész, nem? De.
Persze, mi azt gondoljuk, hogy közben keresni kell a jót, a még jobbat, a tökéletest - ha van olyan. A kultúra a civilizáció építőeleme. Ahogy az irodalomban vagy zenében, az italok és ételek terén is lehet alkotni, és a tökélyre törekvő alkotást megérteni. Közben pedig lehet inni is - ünnepkor, lazításnak, búfelejtésre - hisz ez is kultúránk része. Főleg akkor, ha kulturáltan csináljuk. Ezért vagyunk mi: hogy megmutassuk mit és hogyan érdemes. Hogy mikor, az rátok van bízva...
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Keresés

Archívum

Facebook közösség

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!