Hogyan és miért lett ikonikus a minőségi utcakaját kínáló büfékocsi? Egyáltalán, mi a helye ezeknek a gasztroforradalomban, és miért szeretjük őket? Erről szól legújabb podcastünk.
A Chef (A séf, 2014) című film tökéletesen eltalálta azt a milliót, életrzést és filozófiát, ami a food truckok gyors burjánzásához vezetett világszerte, így itthon is. Az egyszerűbb sokszor jobb, keveset kínálni, de azt magas minőségben, és oda menni, ahol a közönség van. A hazai mozgalmat indító Food Truck Show vezetője és a Magyar Street Food Egyesület elnöke Horváth Zoltán, és Lendvai Zoltán, a BurgerM tulajdonosa beszélnek a büfékocsikról, utcakajákról és a 100. Food Truck Showról.
FONTOS: a beszélgetésben szereplő eredeti dátum az árvíz miatt módosult!
A beszélgetést itt lehet meghallgatni: