• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

bor ● sör ● párlat ● kávé ● gasztro ● bárkultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

Kékfrankos MOST!

2015-04-09 ● Kodela Mia

Második alkalommal rendezik meg idén áprilisban a Kékfrankos MOST! rendezvénysorozatot.

 

Kékfrankos MOST - borravalo.hu

Szokás szerint sok étterem, borbár, borkereskedés és pincészet csatlakozott, így a nagyközönségnek egész hónapban alkalma nyílik megismerkedni ezzel a szőlőfajtával, kedvezményesen kóstolhat és vásárolhat belőle. A rendezvénysorozat központi kóstolója április 25-én lesz a Sofitel Budapest termeiben, ahol több mint hatvan hazai és határon túli pincészet kékfrankosait és kékfrankos alapú házasításait kóstolhatják a látogatók. A szervezők ez alkalommal is több mesterkurzussal készülnek, a délután a mátrai Tőkésekkel indul, ezt követi az osztrák Krutzler pincészet vertikális kóstolója, az estét pedig a Junibor csapata zárja fiatal magyar borászok tételeivel.

Jegyvásárlás és további információk itt.

Címkék: borkóstoló, kékfrankos, kékfrankos most

← A paprikás csirke legendája Itt az első Villányi Franc →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Konc vs. Cibere – farsang és böjt

Márciusi ifjak és a szabadság bora

Pezsgőt júniusban

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet



Mi az, hogy ital/bár kultúra? Egyáltalán, miért kell a borokról, sörökről, párlatokról vagy kávékról kóstolójegyzetet írni? Inni kell, és kész, nem? De.
Persze, mi azt gondoljuk, hogy közben keresni kell a jót, a még jobbat, a tökéletest - ha van olyan. A kultúra a civilizáció építőeleme. Ahogy az irodalomban vagy zenében, az italok és ételek terén is lehet alkotni, és a tökélyre törekvő alkotást megérteni. Közben pedig lehet inni is - ünnepkor, lazításnak, búfelejtésre - hisz ez is kultúránk része. Főleg akkor, ha kulturáltan csináljuk. Ezért vagyunk mi: hogy megmutassuk mit és hogyan érdemes. Hogy mikor, az rátok van bízva...
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Keresés

Archívum

Facebook közösség

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!