A legjobb keserűlikőrnek választották a Berbence Bitter gourmetlikőrt a Destillatán, Európa egyik legrangosabb nemzetközi párlatversenyén.
A Tokaj-hegyaljai Likőr- és Pálinkamanufaktúra fejlesztése azért egyedülálló, mert az alapja nem ipari szesz, hanem minőségi Tokaji borpárlat és prémium szőlőpálinka. A benne található gyógynövénykivonat korábban aszúbor érlelésére használt hordóban érlelődik. Aztán a kész likőr később másik hordóba kerül, itt pihentetik.
A Berbence Bitter elnyerte a nemzetközi szakma tetszését, a Destillata Best Spirits Award 2013 italversenyen az egyik legjobb keserűlikőr, egyéb likőr kategóriában ezüstérmes lett. A tokaji italkülönlegesség a keserűlikőrök családján belül az édeskeserűk közé tartozik.
A ?berbence? szó jelentése bödön, kis hordó. A párlatok érlelésére használt 9 literes hordót nevezték berbencének, főleg Erdélyben, illetve a Zemplén környéki falvakban. A Tokaj-hegyaljai Likőr- és Pálinkamanufaktúra Vámosújfalun található. Prémium kategóriás pálinkákat és likőröket készítenek kézműves technológiával.