• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

gasztro●kultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

Sülthal, jazz, filozófia – a Legendás Diósdi Halsütő

2023-06-15 ● Kántor Endre

Aki ismeri Zsuffa Pétert, tudja, hogy semmit nem vesz félvállról, amibe belekezd. Sokáig jazzműsoráról volt ismert, amelynek szpotjait még közel 20 év távlatából is könnyű felidézni, többen pedig dj-ként is ismerik. A Covid-pandémia azonban váltásra kényszerítette, amit ő most már egyáltalán nem bán. Így született meg a személyes halséf legendája.

Legendás Diósdi Halsütő - Zsuffa Péter

Mi a jó sült hal titka? Mennyire életképes az, hogy egy egyszerű büfés minden tételt azonnal jelent online, az étel kiadása után? Egyáltalán, hogy jön Nietzsche és a jazz a halsütéshez? A legendás Diósdi Halsütőben jártunk Zsuffa Péternél. A beszélgetést itt lehet meghallgatni:

Disclaimer: ottjártunkkor még nem volt egyértelmű, hogy az NTAK kötelező adatszolgáltatás július 1-től valóban bevezetésre kerül, mert annak szakaszos bevezetését javasolta a kormánynak a Magyar Turisztikai Ügynökség. Egyelőre azonban ez még csak javaslati szinten van, és úgy tűnik, hogy a bevezetés 2023 július1-től mégis kötelező érvényű lesz minden érintettre.

Címkék: büfé, diósd, hal, halsütő, harcsa, keszeg, nav, ntak, online adatszolgáltatás, sült hal, zsuffa péter

← Új lendületet kap idén a Gourmet Fesztivál Mi lesz a magyar fehérborral? →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Ég és föld között: 50 év, 25 szüret, 10 év felkészülés

A vermut életérzés

Mi lesz a magyar fehérborral?

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet

Facebook közösség

Keresés

Borravalo.hu – gasztrokultúra

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!