Ranjeet Singh Dhillon, a 20 éves Indigo, Bombay és Indigo Express éttermek társtulajdonosa fiatalemberként, először 1990-ben érkezett Magyarországra, amiről akkor még alig tudott valamit.

Az ok: üzletember apjának akarta megmutatni, hogy ő is képes sikeres vállalkozást építeni. Az, hogy épp Budapestre esett a választása, egy véletlen műve, ahogy beszélgetésünkből kiderült. A másik véletlen, vagy épp a sors fintora pedig az, hogy mára sikeres gasztrobizniszbe fogott: hisz előtte felépítette a nem éppen ismeretlen ruházati és kiegészítő divatmárkát, az Aborignalt.

Aztán jött a 2008-as válság, és ez véget vetett divatipari terveinek – rokonokkal és barátokkal belefogott hát egy indiai étterembe, amelynek működtetéséről akkor semmit sem tudott… Aztán berobbant az Indigo, a Bombay, és most terjeszkedik az Indigo Express.

Ranjeet azt mondja, rántott sajtot többet nem nagyon akar enni, vegetáriánusként pedig szereti a lecsót, ha nincs benne szalonna. Hogy az indiai konyhának (már, ha van ilyen egyáltalán) mi a titka, milyen hagyományokat hozott otthonról, és miért érzi magyarnak magát? A válaszokhoz érdemes meghallgatni a beszélgetést!

