Borfestés

Sok művészt ihlet meg a bor, hát még ha a művész családneve is boros gyökerekkel bír. Natasha Bacca olasz származású amerikai festő izgalmas színekkel nyúl a borhoz, fotótechnikán alapuló festményein.

natashabacca

Natasha Bacca festőművész és oktató Oregonban. Munkájával a fényt és tulajdonságait járja körül, tárja fel. A hagyományos fotóművészet kereteit feszegeti, technikáiban ötvözi a modernt az archaikussal. Művei nemzetközi kiállításokon szerepeltek, magán-, állami és a céges gyűjteményekben megtalálhatók, megtalálhatók többek között a NASA, a Hilton hotelek, az arizonai állami egyetem és a Deschutes sörgyár épületeiben. Festményei plakátokon is szerepeltek szerte az Egyesült Államokban, Natasha Bacca pedig vendégként az ABC televízióban, a CBS-ben, é az Emmy -díjas televíziós sorozatban, az Oregon Art Beatben is. 2011-ben amerikai szabadalmat kapott arra a technikára, folyamatra, ahogy képeit készíti.

Saját elmondása szerint a boros tematikájú képeket egyrészt borszeretete, másrészt neve is ihlette. Az olasz Bacca családnév ugyanis bogyót jelent, és a Bacchus szóhoz van köze. Műveinek teljes skálája megtekinthető itt, galériánkban mi a boros képekből válogattunk.

Katt a képekre a galériához!

Minden vélemény számít!