// bejegyzés

Gondoljuk

Legjobb borvideók

closeEz a bejegyzés több mint egy éve született, és lehet, hogy elavult információkat is tartalmaz!

Annak idején igen ütős bormarketingre leltünk, melyről be is számoltunk, aki látta, annak nagyon tetszett. Úgy tűnik, nem csak nekünk, de a Wine Spectator zsűrijének is ez a videó tetszett a legjobban, mert megnyerte az idei videó versenyüket.

Emlékszik még mindenki a Paso’s wine pacákra? Nem? Hát akkor tessék megnézni a videót, sürgősen. Marketingszakembereknek, kreatívoknak, reklámosoknak kötelező, így kell bormarketinget csinálni, kérem, nem úgy, hogy koccintanak a celebek.

Én már az elején sírok a röhögéstől a tangóharmonikásnál. A dolog a Wine Spectator zsűrinek is annyira bejött, hogy ez a videó nyerte meg a 2011-es videóversenyüket. Érdemes megnézni még a többi dobogóst is, illetve a futottak még kategóriában szereplőket, vannak még használható ötletek ott is. (Nekem kimondottan a Glass of Sicily tetszik.)

Közben, egy másik videó is elkezdte bejárni az angol boros blogoszférát, bár ez más műfaj. A Red and Brown Wine Review stábja annyira kiakadt azon a bejelentésen, hogy Robert Parker, a borújságírás pápája, akitől még a premier grand cru-k is rettegnek, akinek egy mondata és pár pontja romba dönt négyszáz éve működő pincészeteket, aki már nem is a lét legmagasabb fokán áll, de már intézményesült bejelentette: nem foglalkozik többé Kaliforniával, azt Antonio Galloni, munkatársa veszi át, és a nagy Ő már csak Bordeaux-val és a Rhone-vidékkel foglalkozik személyesen, hogy készítettek neki egy ajándékot. A bloggerek szerint egy pincészet nem örült kimondottan ennek, ezt örökítették meg a videóban.

Kapcsolódó:

Ajánljuk:

Bort a fundamentalistáknak!
Hendikeppel indulunk
VinCE 2011 benyomások
Hej, mambó, mambó Italiano!
Az év legolvasottabb sztorijai
A top 10 borlopás
A Közösségi Bor Projekt

Nincs hozzászólás ehhez: “Legjobb borvideók”

Hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz!Legutóbbi hozzászólások

  • Kántorbandi: @ BZoltan: Zoli, nem az, legyél is lokálpatrióta. Én azonban azt képviselem, hogy tanuljuk meg a bort...
  • BZoltan: Hát, nem tudom. Vegyes érzéseim vannak amikor azt látom, hogy bővül a külföldi borok kínálata. Egyrészt ugye...
  • Kántorbandi: @ hegyaljai: mi köszönjük!

Csatlakozz!