• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

bor ● sör ● párlat ● kávé ● gasztro ● bárkultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

Mégis láthatóak leszünk?

2011-10-20 ● Kántor Endre

Ha minden bejön, akkor lehet, hogy láthatóak leszünk a brit piacon ? legalábbis ennek fut neki a London Tokaj nevű online borbolt, mely azt máris elérte, hogy a Decanter megénekelje a nyitását.

Már ez sem rossz, hiszen nem esik annyi szó rólunk, mint azt szeretnénk, de hát ezért tenni kell. Ezt ígéri a London-Tokaj nevű, saját szavaikkal élve első prémium magyar borokkal foglalkozó kereskedőház az Egyesült Királyságban. A cég Londonban van bejegyezve, és lehet (sőt biztos), hogy én nagyon lemaradtam valamiről, de erről az egészről még csak a verebeket sem hallottam csiripelni, sőt, lövésem sincs arról, ki lehet a céget jegyző Frank Smith, esetleg ő, aki foglalkozott már tokaji borokkal, de az is lehet, hogy nem, hiszen ilyen nevet használ minden valamirevaló titkos ügynök és hotelbe titokban bejelentkező szerető, annyira elterjedt.

Annyit már elértek, hogy a Decanter írt róluk, ami nem rossz, az viszont az, hogy a cikk megjelenésének idejében mindössze egy Facebook oldalt tudnak felmutatni, azt is 8 lájkkal, ami valljuk be, az ingerküszöb alatt van. Hol az online prémium shop? ? lehetne a 40 milliós kérdés. Ha minden úgy megy, ahogy a cikkben mondják, akkor hurrá, de lehet, hogy vissza kell vonnom mér a címben feltett kérdést addig, amíg ki nem derül miről is van itten nagyba szó?

Címkék: bormarketing, Decanter, kereskedelem, London, London-Tokaj, piac, Tokaj

← Legjobb borvideók Kalifornai kiváló kilencesei →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Konc vs. Cibere – farsang és böjt

Márciusi ifjak és a szabadság bora

Pezsgőt júniusban

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet



Mi az, hogy ital/bár kultúra? Egyáltalán, miért kell a borokról, sörökről, párlatokról vagy kávékról kóstolójegyzetet írni? Inni kell, és kész, nem? De.
Persze, mi azt gondoljuk, hogy közben keresni kell a jót, a még jobbat, a tökéletest - ha van olyan. A kultúra a civilizáció építőeleme. Ahogy az irodalomban vagy zenében, az italok és ételek terén is lehet alkotni, és a tökélyre törekvő alkotást megérteni. Közben pedig lehet inni is - ünnepkor, lazításnak, búfelejtésre - hisz ez is kultúránk része. Főleg akkor, ha kulturáltan csináljuk. Ezért vagyunk mi: hogy megmutassuk mit és hogyan érdemes. Hogy mikor, az rátok van bízva...
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Keresés

Archívum

Facebook közösség

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!