Ritkaságok kalapács alatt

Hagyományteremtő jótékonysági borárverést tart a KézenFogva Alapítvány, a bevétel teljes egészét pedig munkahelyteremtő programok támogatására fordítják. A borokat egy magángyűjtő ajánlotta fel, akadnak ritkaságok szép számmal.

A jótékonysági borárverés 2011. szeptember 30-án lesz a Vogue Rendezvény és Étteremhajón (1137 Budapest, Újpesti Alsó rakpart 1.) 17 órai kezdettel. A licitekből érkező pénz teljes egészét a KézenFogva Alapítvány munkahelyteremtő programjának támogatására fordítja. Az árverés létrejöttét Petz András, az Anglofon Stúdió tulajdonosa tette lehetővé azzal, hogy a Stúdió 10. születésnapja alkalmából 145 palack bort ajánlott fel a KézenFogva Alapítvány javára.

A katalógust böngészve azonnal kiderül, hogy Petz úr érdeklődési köre elsősorban a déli borvidékekre terjed ki, biztos kézzel válogatott össze értékálló, izgalmas borokat, melyek közül sokra azért is kíváncsiak lennénk, hogy megnézzük: milyen szépen öregszik mondjuk egy 2000-es Gere Kopár vagy Tiffán Carissimae. De van 97-es, 98-as és 99-es Vylyan Duennium is, egy jó vertikálisra, vagy Dúzsitól 97-es Szegzárdi Cuvée és 2003-as Óvörös Cuvée, ahogy Takler Primariusból is van ugyanezen évjárat.

A teljes katalógus itt érhető el, az árverés szabályzata és menete pedig itt olvasható.

Aki részt szeretne venni az árverésen, annak jelentkezését a KézenFogva Alapítvány ezen az emailcímen várja.

A borok jók, a cél jó, reméljük minél több érdeklődő lesz!

Minden vélemény számít!