• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

bor ● sör ● párlat ● kávé ● gasztro ● bárkultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

Tűzes bor és pusztító sör

2011-10-03 ● Kántor Endre

Ami késik, nem múlik, mondhatni. A rock zenekarok legmörcsendájzosabbja, aki flipper-játékon keresztül jégeralsóig minden elképzelhető termékhez adta már a nevét, belép a sorba és saját bort, ill. sört dob a piacra.

Többek között Lemmy és az ACDC után saját bor és sörmárkát tol a piacra a KISS is. A festettarcú fétissé vált rockerek soha nem hagyták abba, ha egy szekér megy, azt kár is. Kicsit már ráncosak az arcok a fehér festék alatt, de attól a szögescipős banda az egyik legfoglalkoztatottabb az Egyesült Államokban, a PR-gépezet is dübörög. Új adalék a most bejelentett bor és sörmárka, amit az együttes a Rewine ausztrál forgalmazóval kötött partnerséggel tol a világpiacra. Európa-szerte októberben jelennek meg a polcokon az italok, a Zin Fire 2010-es kaliforniai zinfandelből készül, és állítólag ?merész és gyümölcsös, feketeribizkével és egy csipetnyi borssal.? Legalábbis a direkt erre a célra létrehozott oldal szerint. Ugyanitt olvasható, hogy a Destroyer Beer a legjobb német hagyományok szerint készül, és jól iható.

Svédországban, Hollandiában, Norvégiában és Finnországban és az Egyesült Királyságban már most kaphatók az italok, a többi országban pedig folyamatosan vezetik be. A Zin Fire 11-14 eurós polci áron kapható, a sör 1,5-2 euró között.

Ezek szerint a jóisten nem csak a Rock?n?Rollt adta?

Címkék: 2011, Destroyer Beer, heavy metal, Kalifornia, Kiss, zene, zenészek, Zin Fire, Zinfandel

← Ritkaságok kalapács alatt Robbantott az armagnac →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Whisky: a hagyomány él, de erősödik a koktél trend

Konc vs. Cibere – farsang és böjt

Márciusi ifjak és a szabadság bora

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet



Mi az, hogy ital/bár kultúra? Egyáltalán, miért kell a borokról, sörökről, párlatokról vagy kávékról kóstolójegyzetet írni? Inni kell, és kész, nem? De.
Persze, mi azt gondoljuk, hogy közben keresni kell a jót, a még jobbat, a tökéletest - ha van olyan. A kultúra a civilizáció építőeleme. Ahogy az irodalomban vagy zenében, az italok és ételek terén is lehet alkotni, és a tökélyre törekvő alkotást megérteni. Közben pedig lehet inni is - ünnepkor, lazításnak, búfelejtésre - hisz ez is kultúránk része. Főleg akkor, ha kulturáltan csináljuk. Ezért vagyunk mi: hogy megmutassuk mit és hogyan érdemes. Hogy mikor, az rátok van bízva...
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Keresés

Archívum

Facebook közösség

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!