• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

bor ● sör ● párlat ● kávé ● gasztro ● bárkultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

”Aranyérmes az Unicum és az Unicum Szilva

2013-04-11 ● Kántor Endre

Aranyérmet nyert bitter kategóriában az Unicum, és az Unicum Szilva a kiemelkedő minőségű párlatok világversenyén, a World Spirits Awardon.

Az idén minden eddiginél nagyobb érdeklődésnek örvendő 10 éves klagenfurti versenyen a nemzetközi szakemberekből álló zsűri 30 országból érkezett 430 minőségi mintát kóstolt és minősített. Az Unicum és az Unicum Szilva is a verseny szabályai szerint maximálisan adható WOB 100 pontból a rendkívül magas 92-es pontszámot kapta, a szakértő zsűri méltatta mindkét ital egyedi, tökéletes összhangot alkotó és hosszan tartó ízvilágát.

Az Unicum esetében az erős, testes bitter karaktert emelték ki, míg az Unicum Szilvánál a ?füvek és gyümölcsök nemes együttesét? értékelték. Magyar gyártású keserűlikőr eddig még nem ért el ilyen kimagasló eredményt.

Címkék: aranyérem, Unicum, Unicum Szilva, World Spirits Award, Zwack

← 23 ország 4255 kiállítója vett részt a Vinitalyn Champagne és hot-dog? Így is lehet! →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Konc vs. Cibere – farsang és böjt

Márciusi ifjak és a szabadság bora

Pezsgőt júniusban

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet



Mi az, hogy ital/bár kultúra? Egyáltalán, miért kell a borokról, sörökről, párlatokról vagy kávékról kóstolójegyzetet írni? Inni kell, és kész, nem? De.
Persze, mi azt gondoljuk, hogy közben keresni kell a jót, a még jobbat, a tökéletest - ha van olyan. A kultúra a civilizáció építőeleme. Ahogy az irodalomban vagy zenében, az italok és ételek terén is lehet alkotni, és a tökélyre törekvő alkotást megérteni. Közben pedig lehet inni is - ünnepkor, lazításnak, búfelejtésre - hisz ez is kultúránk része. Főleg akkor, ha kulturáltan csináljuk. Ezért vagyunk mi: hogy megmutassuk mit és hogyan érdemes. Hogy mikor, az rátok van bízva...
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Keresés

Archívum

Facebook közösség

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!