• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

gasztro●kultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

Champagne és hot-dog? Így is lehet!

2013-04-11 ● Kántor Endre

Aki Londonban jár, semmiképpen ne hagyja ki a British Museumtól pár saroknyira lévő Bubbledogs bárt, James Knappett chef nemrég nyílt helyét.

A mottó: Üdvözöljük abban a Champagne-bárban, ahol nem szolgálunk fel kaviárt! Ebben a mondatban gyakorlatilag minden benne van.

Ehelyett, a kedves vendég belemélyesztheti fogait a Bubbledogs gourmet hot-dog kreációiba, hozzá pedig egy pohár kézműves Champagne (Grower Champagne) dukál. Hogy ez mi? Hát, a legújabb divathullám a világ boldogabbik felén: olyan pezsgő, mely nem a nagy pezsgőházaktól származik, akik a szőlő nagy részét felvásárolják, hanem egyenesen a termelő családoktól.

Lássuk be: egy jó sajtos-mustáros hot-dogot semmi nem tud úgy lekísérni, mint egy pohár brut vagy extra brut! A hot-dogok 6-7,50 font között, egy pohár Champagne vagy habzóbor 6-11,50 font között mozog.

Címkék: Champagne, hot-dog, London, pezsgő

← ”Aranyérmes az Unicum és az Unicum Szilva Tokaj és Burgenland a Nyitányon →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Ég és föld között: 50 év, 25 szüret, 10 év felkészülés

A vermut életérzés

Mi lesz a magyar fehérborral?

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet

Facebook közösség

Keresés

Borravalo.hu – gasztrokultúra

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!