Már harminc éve kultikus hely az öt templom városában a Művész presszó. A belváros peremén lévő szórakozóhely nemrég teljesen megújult, úgy, hogy megtartotta mindazt, ami kultikussá tette. A közönség továbbra is ugyanazért a fílingért jár ide, na meg persze a kézműves sörökért.
Egy kézműves, sőt gerilla (!) sörkóstolóba pottyantunk Pécsett, a Művész presszóban. A helyet nemrég felújító és a kézműves söröket felkaroló tulajdonos, üzletvezetővel Gadó Gáborral és a Pécsi Borozó főszerkesztőjével, Győrffy Zoltánnal beszélgettünk arról, miért fontos bástya a Művész és, hogy egyáltalán mik azok a gerilla sörök.
A beszélgetést itt lehet meghallgatni:
[podloveaudio src=”https://borravalo.hu/wp-content/audio/borravalo2014_01_04.mp3″]
A borravaló megszólal: minden szombaton 10.00 órától a Budapesten és környékén fogható 90.9 Jazzy ad otthont boros-párlatos-italkultúrás kirándulásainknak, a hétvégi Jazzy Weekend életmód magazin keretein belül. (Ismétlés minden vasárnap 16.00 órától.)