Rendhagyó módon a kézműves és kisiparos sörök háza táján kerestük a sonkához valót idén. A kínálat bővül, a minőség egyre jobb. A kézműves sörök világában most zajlik az a forradalom, ami a boroknál 15 éve kezdődött.
Hogy kerül sör egy borboltba? Tettük fel a kérdést a Radovin borszaküzlet empirikus természetű tulajdonosának. Radován, aki első kézből gyűjti az infót ? megtapasztalja, melyik a jó ? elmondta: egyre jobb sörök kerülnek ki a kis hazai főzdékből, egy rendes italkereskedésnek erre is oda kell figyelnie. Erről, és még sok minden másról beszélgettünk.
Itt lehet meghallgatni:
[podloveaudio src=”https://borravalo.hu/wp-content/audio/borravalo2014_04_18.mp3″]
A borravaló megszólal: minden szombaton 10.30-tól a Budapesten és környékén fogható 90.9 Jazzy ad otthont boros-párlatos-italkultúrás kirándulásainknak, a hétvégi Jazzy Weekend életmód magazin keretein belül. (Ismétlés minden vasárnap 15.30-tól.)