• CÍMLAP
  • PODCAST ARCHÍVUM
  • RÓLUNK

borravalo.hu

gasztro●kultúra

  • Étel
  • Ital
  • Kultúra
  • Történelem
  • Kapcsolat

?Mentőövet dobtak? a Vízimentőknek

2020-04-29 ● Kodela Mia

A Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet borcsomagok eladásával támogatja a VMSZ mentőautó projektjét.

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata április elején, közösségi oldalán tette közzé adománygyűjtő felhívását, melyben leírja, hogy jelen járványügyi helyzetben, az eddig már sokszor bizonyított vízi egységeit átcsoportosítaná a szárazföldre. Ahhoz azonban, hogy hatékonyan tudjanak segíteni, szükségük van egy mentőautóra, melynek megvásárlásához támogatók segítségét kérik.

mentoov_csomag_vmsz

A Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet már hosszú évek óta kiemelt támogatója és együttműködő partnere az Egyesületnek. Az adománygyűjtő felhívásra gyorsan reagálva 3 egyedülálló borcsomaggal bővítette kínálatát. A Mentőöv csomagokban kizárólag olyan borok kaptak helyet, melyeket a Balaton és a vitorlázás ihletett. A Pincészet minden megvásárolt csomag árából ? melyek 6 üveg bort tartalmaznak és egységesen 7200 forintba kerülnek – egy palacknyit, azaz 1200 forintot a VMSZ-nek adományoz, ezzel támogatva az új mentőautó megvásárlását.

?Hosszú évek óta kapcsolatban vagyunk a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatával, a Mentőöv rozé borunk megvásárlásával a fogyasztóink közvetett módon eddig is őket támogatták. A jelenlegi helyzet mindenki számára nehéz, de nem volt kérdéses, hogy valamit kitalálunk, amikor azt olvastuk, hogy szeretnének egy mentőautót, hogy a szárazföldön is tudjanak segíteni. Szívügyünk a Balaton, lokálpatrióták vagyunk, igyekszünk a szűkebb környezetünkért a lehető legtöbbet tenni, ezért azt külön jónak tartjuk, hogy a veszélyhelyzet elmúltával a mentőautó továbbra is itt marad, és a balatoni embereknek nyújt segítséget. Szurkolunk, hogy minél többen álljanak az ügy mellé, annak külön örülünk, ha a cél megvalósulásában a mi boraink is segítenek? ? nyilatkozta Bujdosó Ferenc.

SandorBagyo_BujdosoFiverek

?Bujdosó Ferenccel a vitorlázás kapcsán ismerkedtem meg még évekkel ezelőtt. Az ismeretségből hamar barátság lett, a Pincészet pedig 2014 óta kiemelt együttműködő partnere Egyesületünknek. Mikor értesültek az új projektünkről, azonnal ?mentőövet dobtak? nekünk. Azok, akik vásárolnak a Mentőöv csomagokból, nem csak a finomabbnál finomabb borokkal, de azzal a jó érzéssel is gazdagabbak lesznek, hogy egy jó ügyet támogatnak. A mentőautó nem csak a járvány idején, hanem azt követően is a régióban szolgál majd tovább, vagyis nem egy rövid, hanem egy hosszú távú befektetésről van szó. A Bujdosó család és mi, vízimentők is hiszünk az összefogás erejében. Bízunk abban, hogy, ahogy már oly sokszor, most is megmutatkozik a közösség ereje.? ? nyilatkozta Bagyó Sándor, a VMSZ elnöke.

Mentőautó projekt: http://www.vizimentok.hu/hu/hirek2/mentoauto-projekt-az-onok-segitsegevel-most-partra-szallnak-a-vizimentok-1338.html

Mentőöv borcsomagok: 
https://bujdoso.com/uzlet/mentoov-csomag-bft-2-es-szel/
https://bujdoso.com/uzlet/mentoov-csomag-bft-3-as-szel/
https://bujdoso.com/uzlet/mentoov-csomag/

Címkék: Bujdosó, Bujdosó Pincészet, dél-balaton, jótékonyság, mentőöv

← Munkavállalói megtartásáért küzd a Gál Tibor Pincészet Új honlap mutatja be az egri borokat →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • YouTube

keresés

PODCAST FELIRATKOZÁS

  • SpotifySpotify
  • Apple PodcastsApple Podcasts
  • DeezerDeezer
  • Podcast AddictPodcast Addict

PODCAST TÁR

Borravaló
Borravaló
Ercsey Dani, a borverseny ultramaratonista
Loading
00:00 / 38:04
Apple Podcasts Deezer Podcast Addict RSS Spotify
RSS Feed
  • Ercsey Dani, a borverseny ultramaratonista

    Ercsey Dani, a borverseny ultramaratonista

    May 9, 2025 • 38:04

    Ercsey Dániel borszakíró, a Pécsi Borozó főszerkesztője igazi borverseny ultramaratonista: nála több nemzetközi és hazai versenyen kevesen vettek részt. Beszélgettünk a versenyek értelméről, magyar borok helyzetéről, bormarketingről.

  • Arany Kaviár: harmincöt év hagyomány, kitartás és innováció

    Arany Kaviár: harmincöt év hagyomány, kitartás és innováció

    Apr 24, 2025 • 38:08

    Az Arany Kaviár Étterem 2025. március 12-én ünnepelte fennállásának 35. évfordulóját. Harmincöt még gombócból is sok, nemhogy vendéglátásból. Ami az éttermet életben tartotta, nem titok, viszont annál nehezebb pálya: személyes részvétel, odaadás, szenvedély, kitartás.

  • Mit ettek a soproni úriszéken 1775-ben?

    Mit ettek a soproni úriszéken 1775-ben?

    Apr 9, 2025 • 40:43

    Étkezések, ételek Sopron város úriszékén, 1775 – ez a címe annak a forrásközlésnek és előtanulmánynak, amit D. Szakács Anita történész jegyez, és amely részletesen bemutatja, milyen ételek és italok voltak terítéken ebben az esztendőben az úriszék tagjainak.

  • Diplomatából főzőnő: Mautner Zsófi

    Diplomatából főzőnő: Mautner Zsófi

    Apr 2, 2025 • 41:15

    Diplomatának indult, külker végzettséggel, hat nyelvvel, ígéretes külföldi karrierrel. Aztán besodorta az először csak hobbinak induló gasztroblog. A Mautner Zsófi sztori.

  • A vegán pizzaiolo: Preyer György

    A vegán pizzaiolo: Preyer György

    Mar 28, 2025 • 38:41

    Kommunikációs szakember volt, aztán elkezdett pizzasütéssel foglalkozni, mondván, na nehogymár egy pizzát ne tudjon ő maga megsütni… Mára az egyik leginnovatívabb gasztroműhely tulajdonosa.

  • A fogyasztókat és iparági szereplőket bünteti Donald Trump

    A fogyasztókat és iparági szereplőket bünteti Donald Trump

    Mar 19, 2025 • 42:12

    Döbbenetes, 200%-os büntetővámot jelentett be Donald Trump amerikai elnök az EU-ból érkező alkoholos italokra. Az USA az Európai Unio legnagyobb exportpiaca ebben az ágazatban, rengeteg érintett van a borászatoktól, a likőr- és párlatkészítőkön át a sörcégekig. Érintettek a gyartók, a kereskedők, de a sor végen a legnagyobb vesztes a fogyasztó…

  • Ikonikus ételek, melyek fiatalabbak, mint hinnéd!

    Ikonikus ételek, melyek fiatalabbak, mint hinnéd!

    Mar 13, 2025 • 33:11

    Vannak olyan ételek, amelyek világhírnévre tettek szert, és meghatározóak egy ország, vagy népcsoport szempontjából, így aztán nem meglepő, ha sokan azt hiszik, hogy ezek hagyományos, régi receptek. Nos, ez nagyon sokszor nem így van…

  • A prágai temető receptjei

    A prágai temető receptjei

    Mar 5, 2025 • 40:16

    Umberto Eco zseniálisan fordulatos, cselekményben tobzódó 19. századi történelmi regényének főhőse Simone Simonini – a galád hamisítónak és kémnek egyetlen öröme van az életben: az evés. Na, de miket eszik? És ezeket hogyan kell elkészíteni?

  • Nagy Zoltán: Prága úgy elhúzott, hogy csak a féklámpáit látjuk...

    Nagy Zoltán: Prága úgy elhúzott, hogy csak a féklámpáit látjuk...

    Feb 27, 2025 • 40:19

    „Nem mindig a személyes preferenciáinkat követi a piac, de nekünk az a dolgunk, hogy lekövessük a változásokat ” – mondja Nagy Zoltán, a Boutiq’ Bar tulajdonosa. Ezt azonban néha könnyebb mondani, mint csinálni…

  • Volt balatoni séf, angol esküvőkirály - most a berni nagykövetség séfje: Szathmáry Rajmund

    Volt balatoni séf, angol esküvőkirály - most a berni nagykövetség séfje: Szathmáry Rajmund

    Feb 25, 2025 • 42:32

    „A gasztronómia annyira jelen van mindennapjaimban” – monda Szathmáry Rajmund, a barátainak csak Döme, aki már 30 éve dolgozik séfként. Második otthonában, Angliában, 10 évig dolgozott, és ő lett az esküvőkirály, jelenleg a hatodik évét húzza Svájcban, a berni magyar nagykövetség executive séfjeként.

Facebook közösség

Instagram

Follow on Instagram

Keresés

Borravalo.hu – gasztrokultúra

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

VAN BARÁTUNK

Copyright © 2025 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!