• CÍMLAP
  • PODCAST ARCHÍVUM
  • RÓLUNK

borravalo.hu

gasztro●kultúra

  • Étel
  • Ital
  • Kultúra
  • Történelem
  • Kapcsolat

?Mentőövet dobtak? a Vízimentőknek

2020-04-29 ● Kodela Mia

A Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet borcsomagok eladásával támogatja a VMSZ mentőautó projektjét.

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata április elején, közösségi oldalán tette közzé adománygyűjtő felhívását, melyben leírja, hogy jelen járványügyi helyzetben, az eddig már sokszor bizonyított vízi egységeit átcsoportosítaná a szárazföldre. Ahhoz azonban, hogy hatékonyan tudjanak segíteni, szükségük van egy mentőautóra, melynek megvásárlásához támogatók segítségét kérik.

mentoov_csomag_vmsz

A Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet már hosszú évek óta kiemelt támogatója és együttműködő partnere az Egyesületnek. Az adománygyűjtő felhívásra gyorsan reagálva 3 egyedülálló borcsomaggal bővítette kínálatát. A Mentőöv csomagokban kizárólag olyan borok kaptak helyet, melyeket a Balaton és a vitorlázás ihletett. A Pincészet minden megvásárolt csomag árából ? melyek 6 üveg bort tartalmaznak és egységesen 7200 forintba kerülnek – egy palacknyit, azaz 1200 forintot a VMSZ-nek adományoz, ezzel támogatva az új mentőautó megvásárlását.

?Hosszú évek óta kapcsolatban vagyunk a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatával, a Mentőöv rozé borunk megvásárlásával a fogyasztóink közvetett módon eddig is őket támogatták. A jelenlegi helyzet mindenki számára nehéz, de nem volt kérdéses, hogy valamit kitalálunk, amikor azt olvastuk, hogy szeretnének egy mentőautót, hogy a szárazföldön is tudjanak segíteni. Szívügyünk a Balaton, lokálpatrióták vagyunk, igyekszünk a szűkebb környezetünkért a lehető legtöbbet tenni, ezért azt külön jónak tartjuk, hogy a veszélyhelyzet elmúltával a mentőautó továbbra is itt marad, és a balatoni embereknek nyújt segítséget. Szurkolunk, hogy minél többen álljanak az ügy mellé, annak külön örülünk, ha a cél megvalósulásában a mi boraink is segítenek? ? nyilatkozta Bujdosó Ferenc.

SandorBagyo_BujdosoFiverek

?Bujdosó Ferenccel a vitorlázás kapcsán ismerkedtem meg még évekkel ezelőtt. Az ismeretségből hamar barátság lett, a Pincészet pedig 2014 óta kiemelt együttműködő partnere Egyesületünknek. Mikor értesültek az új projektünkről, azonnal ?mentőövet dobtak? nekünk. Azok, akik vásárolnak a Mentőöv csomagokból, nem csak a finomabbnál finomabb borokkal, de azzal a jó érzéssel is gazdagabbak lesznek, hogy egy jó ügyet támogatnak. A mentőautó nem csak a járvány idején, hanem azt követően is a régióban szolgál majd tovább, vagyis nem egy rövid, hanem egy hosszú távú befektetésről van szó. A Bujdosó család és mi, vízimentők is hiszünk az összefogás erejében. Bízunk abban, hogy, ahogy már oly sokszor, most is megmutatkozik a közösség ereje.? ? nyilatkozta Bagyó Sándor, a VMSZ elnöke.

Mentőautó projekt: http://www.vizimentok.hu/hu/hirek2/mentoauto-projekt-az-onok-segitsegevel-most-partra-szallnak-a-vizimentok-1338.html

Mentőöv borcsomagok: 
https://bujdoso.com/uzlet/mentoov-csomag-bft-2-es-szel/
https://bujdoso.com/uzlet/mentoov-csomag-bft-3-as-szel/
https://bujdoso.com/uzlet/mentoov-csomag/

Címkék: Bujdosó, Bujdosó Pincészet, dél-balaton, jótékonyság, mentőöv

← Munkavállalói megtartásáért küzd a Gál Tibor Pincészet Új honlap mutatja be az egri borokat →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • YouTube

keresés

PODCAST FELIRATKOZÁS

  • SpotifySpotify
  • Apple PodcastsApple Podcasts
  • DeezerDeezer
  • Podcast AddictPodcast Addict

PODCAST TÁR

Borravaló
Borravaló
Pacal, birkahere, borjúbríz - fincsi, mi?
Loading
00:00 / 35:54
Apple Podcasts Deezer Podcast Addict RSS Spotify
RSS Feed
  • Pacal, birkahere, borjúbríz - fincsi, mi?

    Pacal, birkahere, borjúbríz - fincsi, mi?

    Jun 24, 2025 • 35:54

    Pacal, hagymás vér, kakastöke paprikás, bárányszív steak, a Hortobágy osztrigája, rántott velő – fincsi, mi? Bizony fincsi, pedig a legtöbben vagy nem mernek ilyen alapanyaghoz nyúlni, vagy nem is tudnak róla.

  • A füredi Anna-bálon… Na de, miért pont ott?

    A füredi Anna-bálon… Na de, miért pont ott?

    Jun 17, 2025 • 35:22

    Idén volna 200 éves a füredi Anna-bál… De csak volna, ha igaz lenne a legenda. Sajnos azonban, mint oly gyakran, itt sem teljesen stimmel a sztori, legalábbis jelen történeti tudásunk és a kutatások alapján.

  • Unta a rántott sajtot, sikeres étterem tulaj lett: Ranjeet Singh Dhillon

    Unta a rántott sajtot, sikeres étterem tulaj lett: Ranjeet Singh Dhillon

    Jun 11, 2025 • 39:18

    Ranjeet Singh Dhillon, a 20 éves Indigo, Bombay és Indigo Express éttermek társtulajdonosa fiatalemberként, először 1990-ben érkezett Magyarországra, amiről akkor még alig tudott valamit.

  • Tóth Szilárd: szeretem, ha mosolyognak az emberek!

    Tóth Szilárd: szeretem, ha mosolyognak az emberek!

    May 22, 2025 • 43:16

    A Michelin és zöld csillagos SALT étterem séfje az idei MBH Gourmet Fesztivál egyik nagykövete. Imádja azzal megmosolyogtatni a vendégeket, amikor ételeivel átad valamit magából.

  • Ács Bori: Ki ne mondd, hogy újraértelmezett...

    Ács Bori: Ki ne mondd, hogy újraértelmezett...

    May 19, 2025 • 40:42

    Ács Bori, a Telex újságírója, gasztro rovatvezetője bölcsészeti háttérrel lett gasztrós szakíró, majd szakácskönyvszerző. Amiről ír, azt mindig tapasztalatból teszi: rigorózusan elkészít mindent maga.

  • Ercsey Dani, a borverseny ultramaratonista

    Ercsey Dani, a borverseny ultramaratonista

    May 9, 2025 • 38:04

    Ercsey Dániel borszakíró, a Pécsi Borozó főszerkesztője igazi borverseny ultramaratonista: nála több nemzetközi és hazai versenyen kevesen vettek részt. Beszélgettünk a versenyek értelméről, magyar borok helyzetéről, bormarketingről.

  • Arany Kaviár: harmincöt év hagyomány, kitartás és innováció

    Arany Kaviár: harmincöt év hagyomány, kitartás és innováció

    Apr 24, 2025 • 38:08

    Az Arany Kaviár Étterem 2025. március 12-én ünnepelte fennállásának 35. évfordulóját. Harmincöt még gombócból is sok, nemhogy vendéglátásból. Ami az éttermet életben tartotta, nem titok, viszont annál nehezebb pálya: személyes részvétel, odaadás, szenvedély, kitartás.

  • Mit ettek a soproni úriszéken 1775-ben?

    Mit ettek a soproni úriszéken 1775-ben?

    Apr 9, 2025 • 40:43

    Étkezések, ételek Sopron város úriszékén, 1775 – ez a címe annak a forrásközlésnek és előtanulmánynak, amit D. Szakács Anita történész jegyez, és amely részletesen bemutatja, milyen ételek és italok voltak terítéken ebben az esztendőben az úriszék tagjainak.

  • Diplomatából főzőnő: Mautner Zsófi

    Diplomatából főzőnő: Mautner Zsófi

    Apr 2, 2025 • 41:15

    Diplomatának indult, külker végzettséggel, hat nyelvvel, ígéretes külföldi karrierrel. Aztán besodorta az először csak hobbinak induló gasztroblog. A Mautner Zsófi sztori.

  • A vegán pizzaiolo: Preyer György

    A vegán pizzaiolo: Preyer György

    Mar 28, 2025 • 38:41

    Kommunikációs szakember volt, aztán elkezdett pizzasütéssel foglalkozni, mondván, na nehogymár egy pizzát ne tudjon ő maga megsütni… Mára az egyik leginnovatívabb gasztroműhely tulajdonosa.

Facebook közösség

Instagram

Follow on Instagram

Keresés

Borravalo.hu – gasztrokultúra

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

VAN BARÁTUNK

Copyright © 2025 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!