Októberben a tokaji és a villányi borvidék kerül az A38 terítékére, mondhatni úszunk majd a Béres (igen, az a Béres) és a Vylyan pincészet felhozatalában. Szokás szerint most egy kis kedvcsináló, később élménybeszámoló. Előre csak annyit: a múltkori ételsort nehéz lesz felülmúlni, de szerintünk Sampi úr mindent megtesz majd ennek érdekében; Dr.Nemtudomka meg a fülét rágja majd – hiába megy Piemontba, amiről később majd jól beszámol – mikor épp egyik kedvence teszi tisztjét a hajón. (Persze, melyik nem a kedvence? Persze, melyik nem közülünk bárkinek is a kedvence?)
Béres Pincészet borvacsorája (Tokaj, Erdőbénye)
-Béres Sárgamuskotály ?06
Húskrémes kenyérkorong zöldfűszerekkel
-Béres Furmint ?05
Hurkavariáció savanyított káposztával és céklával
-Naparany ?06
Gyöngytyúkmell rókagombával és tökropogóssal
– Magíta ?06
Libamáj mangórizottóval
-Béres Cuvée ?04
Jonatánalma kéksajtos dióval töltve
Az októberi borvacsorák zenei alaphangját Kovács Linda és Lamm Dávid jazz duó adja.
Kántorbandi
Korábban: