Az Arany Kaviár Étterem 2025. március 12-én ünnepelte fennállásának 35. évfordulóját. Harmincöt még gombócból is sok, nemhogy vendéglátásból. Ami az éttermet életben tartotta, nem titok, viszont annál nehezebb pálya: személyes részvétel, odaadás, szenvedély, kitartás.

Az 1990-ben, mindössze 25 fős vendégtérből indulva ma már a hazai és nemzetközi gasztronómia egyik meghatározó szereplőjének számít az Arany Kaviár Étterem, amely nevét egy akkor ismért márkáról kapta, de ma már inkább a minőséggel azonosítják.

Idén stílszerűen ünnepelnek: a 35. évforduló alkalmából különleges menüsorral várják a vendégeket, amelyben a múlt ikonikus fogásai modern köntösben térnek vissza – csatlakozott ugyanis a csapathoz egy fiatal séf, Molnár Bence, aki idén lett 25 éves, tehát még meg sem született, amikor az étterem nyitott… A tulajdonosok nem véletlenül választották a fiatal szakembert a konyha élére: Bence korán kezdte a szakmát, rengeteg top étteremben dolgozott, több Bocuse d’Oron is részt vett, csapattagként, tanácsadóként, versenyzőként.

Talán az sem véletlen, hogy Bence első tetoválása egy cékla, amit éppen késsel szeletelnek… Molnár Attila és Nyíri Szása, az Arany Kaviár Étterem tulajdonosai mesélik el történetüket, hogy hogyan jutottak el idáig, mivel ünneplik a jubileumot és milyen irányba terveznek fejlődni még. Hallgassátok meg!
