Megjelent a The New York Times online kiadásának a ?52 Places to go in 2017?, azaz ?52 hely, ahová el kell menned 2017-ben? című cikke, amelyben a világ számos izgalmas helyszíne közül Budapestet, és budapesti vendéglátóhelyeket is kiemelnek a szerkesztők.
?A vasfüggöny utáni Budapest igazán élénk metropolisszá vált. Egyre inkább érezhető a városban a vonzó, fiatalos energia, például olyan új éttermekben, mint a Szimply és a Márga Bisztró?? – írják a The New York Times online hasábjain, ahol a budapesti újhullámos vendéglátóhelyeken kívül kiemelik a magyar tervezők ékszereit, design boltok termékeit és egy fővárosi boutiq hotelt is.
?Óriási megtiszteltetés a The New York Times listáján szerepelni, főleg alig pár hónappal a nyitásunk után! Fantasztikus csapatunk van, elsősorban nekik köszönhető ez az elismerés?? ? mondta Deli János, a budapesti Márga bisztró társtulajdonosa a hírre reagálva.
A budapesti Márgáról:
A Csopakról indult Márga bisztró fiatal csapata Deli János vezetésével tavaly Budapesten nyitott éttermet. Urbánus környezetben mutatják be balatoni és hazai alapanyagok legjavát, a konyhát Horváth Ákos, az ambiciózus fiatal séf vezeti, aki olyan helyeken dolgozott, mint az Onyx, az Aranykaviár és a LouLou étterem.
Az eredeti cikket itt olvashatod.