A német gasztronómiáról sokaknak még mindig a barna mártás német verziója, az ún. „generalsosse” jut eszébe, esetleg a curry wurst, de semmiképpen nem a csúcsgasztronómia. Pedig, még akkor is könnyen találni igen magasfokon, kíváló minőségű alapanyagokból elkészített fogásokat, ha csak egy egyszerű, hagyományos konyhára szakosodott vendéglátóhelyen ülünk le. Így volt ezzel Katona Csaba is, Észak-Rajna-Vesztfáiában.
![](https://borravalo.hu/wp-content/uploads/20230804_114542-scaled-e1696492787452-326x277.jpg)
Egy kis käsespätzle? Némi újragondolt blutwurst? Esetleg egy pikoló sör a dortmundi Gänse Marktban? Warum nicht? Gasztroélmények Észak-Rajna-Vesztfáliából és némi adalék Brüsszelből! A beszélgetést itt lehet meghallgatni:
![Borravaló Borravaló](https://borravalo.hu/wp-content/uploads/borravalo_logo_podcast_3000-48x48.png)