Tartalmas, zamatos rozé, mely kicsit több savval és kevesebb alkohollal szebb lenne, de így sem rossz.
Gódor Attila neve tán nem sok mindenkinek ugrik be rögtön, ha Szekszárdról van szó, a Dúzsi pince, melynek évek óta borásza azonban biztosan. Ahogy a rozémesternek segédkezett, Attilát is elkapta a kékszőlőből fehérbor technikával történő borkészítés gépszíja, már pár éve készít saját rozét a mester árnyékában.
Ennek a palacknak a címkéje megkapó, a bor színe vibráló és mély, mely tartalmasabb rozét ígér. Illatra azonnal érezni 2011 melegét, a 13%-os alkoholt is sajnos. Orrban érett, lekvárba hajló pirosbogyósokat érezni, és némi fűszert. Szájban a savak lehetnének erőteljesebbek, főleg ilyen alkohol mellé, így frissebb lendülete lenne a kortynak. Különben szép rozé, hozza a papírformát, amit el is ismertek Cannes-ban, a rozé világversenyen. 3 pont.