Minden elkötelezettség nélküli, úgymond egyéjszakás kis spanyol ez, semmi komoly következménnyel.
Telmo Rodriguez Gazur 2009
Jó design, a lélektani háromezres vonal alatti ár (így talán még ?kísérletnek? is belefér) és a palackban egy izgalmas bor.
2011 legjobbjai
Az újév első napjaiban nem előre, hátra néztem: arra voltam kíváncsi, mit tartottunk a kóstoltak közül legjobbnak tavaly. Érdekes felfedezéseket tettem, menet közben ezek fel sem tűntek. A 2011-es bor toplistánk.
Pezsegve az újévet!
Ahogy ilyenkor szokásunk, adunk pár tippet arra, mivel búcsúztassuk az óévet, és köszöntsük az újévet. Egy palack pezsgő ünnepélyessé teszi az eseményt, na de milyen legyen? Champagne? Cava? Spumante? És mit tegyünk másnap?
Matias Cirfandli 2009
Buja bor, negédességgel, mézzel és virágokkal, citrusokkal és barackmagos kesernyével. Jó, hogy egyre többet látni cirfandlit a polcokon.