Nincs védhető indokom arra, hogy miért kaptam kedvet a whiskyhez egy olyan délután, amikor többnyire vastagon harminc fok felett járt a mutató. A gondolat viszont már előző nap beférkőzött és nem hagyott nyugodni, hogy kóstoljak és tanuljak egy kicsit a scotch-okról, ezért beszerezni indultam.
Chateau Bagnolet kipipálva
Igen impozáns és nagyon víájpí élményben volt részem kedden este, mikoron is sikerült vendégeskednem egyet a Hennessy tulajdonában lévő, Cognac határában található Chateau Bagnolet-ban.
Hidegben pálinkát
Nem mondhatom, hogy sikeres látogatást tettem az V. Pálinka és Kolbász Fesztiválra, azt azonban elmondhatom, hogy minden tőlem telhetőt megtettem. Sajnos a sarkvidéki idő hamar hazazavart, annyira azonban nem hamar, hogy ne tudjak magamba gyömöszölni némi pálinkát és némi kolbászt.
Nardini Acqua di Cedro
Valahogy szeretem a Limoncellót. Persze kell az is hozzá, hogy az ember éppen túllegyen egy komoly vacsorán, lehetőleg taljánföldön. Az Aqua di Cedrót most először próbáltam, nálam veri a Limoncellót.
Laphroaig 10 years old
Régi kedvencem, most, hogy egy pohárnyi maradt az üveg alján, végre rászántam magam, hogy írok róla, pedig régóta tervezem. Valahogy azonban mindig magával ragadott, a klaviatúrát meg félretoltam.