Tazmánok és szekszárdiak

Ezen a héten Fater az IFDT kóstolójára látogatott el, én pedig a szekszárdi Szüreti Fesztiválon kóstolt borok közül emeltem ki kettőt.

Tazmán pezsgővel még nem találkoztunk, a méthode tasmanoise pedig eleddig teljesen ismeretlen volt. Az IFDT-s Komoróczky Annától azonban sokat megtudtunk róla. Ahogy arról is, milyen egy jó borlap. Ezt követően a szekszárdi Szüreti Fesztivál két boráról számoltam be: a Márkvárt pince megújult címkékkel és jóivású, vérbeli szekszárdi borokkal kápráztatott el.

A szeptember 29.-i adás:

A borravaló megszólal: minden szombaton 10.30-10.45 között a Budapesten és környékén fogható 90.9 Jazzy ad otthont boros-párlatos-italkultúrás kirándulásainknak, a hétvégi Jazzy Weekend életmód magazin keretein belül. (Ismétlés minden kedden este 21.30-tól.)

Hozzászólások

  1. europai mondta

    A Jansz NV tisztességes, a 2006-os kiváló, a 2006-os rozé pedig egy rendkivül jó tazmán pezsgő. Szintén felejthetetlen a Clover Hill Blanc de Blancs 2006. Ezek olyan óriási borok amiket szivesen fogyasztok bármikor.

Minden vélemény számít!