Mi kerüljön az asztalra karácsonykor? Milyen borok passzolnak a menühöz? Mi megy legjobban a halászléhez, pulykához, töltött káposztához és bejglihez? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ eheti podcastünkben.
Faterrel beültünk egy belvárosi kávéházba és megfejtettünk. Olyan ételeket vettünk alapul, melyek nagy valószínűséggel előfordulnak majd a karácsonyi asztalokon, ezekhez ajánlunk borokat.
A december 15-i adást itt lehet meghallgatni:
[podloveaudio src=”https://borravalo.hu/wp-content/audio/borravalo2012_12_15.mp3″]
A borravaló megszólal: minden szombaton 10.00 órától a Budapesten és környékén fogható 90.9 Jazzy ad otthont boros-párlatos-italkultúrás kirándulásainknak, a hétvégi Jazzy Weekend életmód magazin keretein belül. (Ismétlés minden vasárnap 16.00 órától.)