Aki Londonban jár, semmiképpen ne hagyja ki a British Museumtól pár saroknyira lévő Bubbledogs bárt, James Knappett chef nemrég nyílt helyét.
A mottó: Üdvözöljük abban a Champagne-bárban, ahol nem szolgálunk fel kaviárt! Ebben a mondatban gyakorlatilag minden benne van.
Ehelyett, a kedves vendég belemélyesztheti fogait a Bubbledogs gourmet hot-dog kreációiba, hozzá pedig egy pohár kézműves Champagne (Grower Champagne) dukál. Hogy ez mi? Hát, a legújabb divathullám a világ boldogabbik felén: olyan pezsgő, mely nem a nagy pezsgőházaktól származik, akik a szőlő nagy részét felvásárolják, hanem egyenesen a termelő családoktól.
Lássuk be: egy jó sajtos-mustáros hot-dogot semmi nem tud úgy lekísérni, mint egy pohár brut vagy extra brut! A hot-dogok 6-7,50 font között, egy pohár Champagne vagy habzóbor 6-11,50 font között mozog.