2021-22 sok gasztrovállalkozás végét jelentette: a pandémia okozta gondok, munkaerőpiac, energiaárak elszállása és szárnyaló infláció sok mindenkinek jelentette a megkezdett út végét. Három sikeres gasztrovállalkozó nő mondta el, hogy nekik miért kellett feladniuk, amit felépítettek és sikerre vittek. Érdemes meghallgatni!
![](https://borravalo.hu/wp-content/uploads/MarkSzonja_LevaiZsuzsi_SaasPetra-borravalo.hu_-650x277.png)
Lehetett olvasni olyan vélekedést, hogy csak az marad életben, aki piacképes – az évek óta tapasztalható folyamat Magyarországon csak a tisztulás jele… Most Márk Szonja, az Édesem cukrászda tulajdonosa, Saás Petra, a Fruccola éttermek tulajdonosa, és a Borravaló stáb tagja, Lévai Zsuzsi, a Halkakas tulajdonosa osztotta meg gondolatait velünk. Itt lehet meghallgatni:
![Borravaló Borravaló](https://borravalo.hu/wp-content/uploads/borravalo_logo_podcast_3000-48x48.png)