• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

gasztro●kultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

Egy pohár csökkenti a rák kockázatát

2011-11-04 ● Kántor Endre

A Wine Spectator egy most napvilágot látott tanulmányról számol be. Az American Journal of Epidemiology kutatásában 323 ezer amerikait vizsgáltak.

Azt találták, hogy akik napi egy pohár alkoholos italt fogyasztanak, azoknál 13%-al is csökkenhet a rák kialakulásának esélye. Akik napi két-három pohárral fogyasztanak, ugyanott vannak, mint akik nem isznak, akik azonban ennél többet isznak, azoknál jelentősen megnő a kockázat.

Címkék: egészség, kutatás, rák

← A vevők árazzák a borokat Kevesebb bort isznak a spanyolok →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Ég és föld között: 50 év, 25 szüret, 10 év felkészülés

A vermut életérzés

Mi lesz a magyar fehérborral?

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet

Facebook közösség

Keresés

Borravalo.hu – gasztrokultúra

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!